TYPO3, maar waarom?

TYPO3 is een van 's werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

Specialist in TYPO3 webbouw

Redkiwi is specialist in het bouwen van websites in het content management systeem (CMS) TYPO3. Inmiddels zijn er al meer dan 300 TYPO3-websites door ons ontworpen en gebouwd. TYPO3 is sterk door z'n eenvoud en veelzijdigheid.

Focus op veiligheid en kwaliteit

TYPO3 wordt door honderdduizenden personen gebruikt en daarmee ook grondig getest. Het TYPO3-coreteam ziet erop toe dat elk issue snel en vakkundig wordt verholpen. Hierdoor is TYPO3 zeer veilig en altijd up to date op veiligheidsgebied.

Ontwikkeling van uitbreidingen

De TYPO3-community is zeer groot in omvang en er worden veel basisfunctionaliteiten en uitbreidingen beschikbaar gesteld aan iedereen. Redkiwi kan op deze wijze vaak snel een oplossing aan je bieden. Daar waar mogelijk publiceert Redkiwi eventuele nieuwe oplossingen ook weer aan de community.

Schaalbaarheid en rechten

Een uitgekiend rollen- en rechtensysteem maakt het mogelijk om TYPO3 in te zetten in zowel eenvoudige websites als complexe projecten. TYPO3 is hierdoor schaalbaar en kan met elke organisatie meegroeien. Zo wordt TYPO3 naast websites voor bijvoorbeeld een advocatenkantoor of een administratiekantoor ook gebruikt door vele Nederlandse gemeenten, de Vara! en TU Delft en TU Eindhoven.

Meertaligheid

Het TYPO3-systeem is in Denemarken ontwikkeld. Deze economie kenmerkt zich door verwevenheid met de Duitse markt en daarom werd het systeem vanaf het begin meertalig opgebouwd. Hierdoor zijn meertalige websites binnen TYPO3 eenvoudig te realiseren. Bovendien is ook het hele systeem voor het beheer van je website in nagenoeg alle talen beschikbaar.

Wij vertellen je graag meer over TYPO3

Laat Redkiwi je terugbellen als je een specifieke TYPO3-vraag heeft of stuur ons een bericht via e-mail.