Scoor met een treffend webdesign

Een website moet naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Onze tactiek

Voor Redkiwi is het ontwerpen van een goede website teamwork. Een perfect samenspel tussen Redkiwi en u. Wat wilt u bereiken met uw website? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Call-to-action

Als uw website logisch is ingedeeld, voelt uw bezoeker zich begrepen. De navigatie en de opbouw van uw site moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van uw klant. Ook is het van belang dat uw site bijdraagt aan uw business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

 • Op elke pagina een CTA naar de contactpagina
  Op elke pagina een CTA naar de contactpagina
  Progress
 • Gebruik van ikonen helpt
  Gebruik van ikonen helpt
  Glashelder
 • Meerdere contact mogelijkheden
  Meerdere contact mogelijkheden
  Hypotrust

Nieuwste technieken

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een iPad of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd optimaal weergegeven.

Wall of Fame

Bij Redkiwi genieten we van een goed ontwerp. Om die reden zag al bij de oprichting de ‘Redkiwi Wall of Fame’ het levenslicht: een overzicht van álle websites die we sindsdien hebben opgeleverd. De Wall of Fame is in het echt te bewonderen bij ons op kantoor. Komt u een keertje kijken? Of bekijk het online portfolio.

Tevredenheidsgarantie

Als u besluit samen te werken met Redkiwi, garanderen wij 100% design tevredenheid. Dat betekent dat wij niet zullen rusten tot het ontwerp van uw website volledig naar uw zin is.

bekijk alle projecten in ons portfolio »

Zoekt u een nieuw webdesignbureau?

Kies voor de designers van Redkiwi. Maak een afspraak of vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!