Scoor met een treffend webdesign

Een website moet naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij je bedrijf.

Onze tactiek

Voor Redkiwi is het ontwerpen van een goede website teamwork. Een perfect samenspel tussen Redkiwi en de klant. Wat wil je bereiken met je website? En wat spreekt je doelgroep aan? Onze webdesigners combineren de antwoorden op deze vragen met de uitstraling van je bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Uit ons portfolio

  • Grand'Italia
    Grand'Italia
  • Prolance
    Prolance
  • Nyenrode - Executive Education
    Nyenrode - Executive Education

Call-to-action

Als je website logisch is ingedeeld, voelen bezoekers zich begrepen. De navigatie en de opbouw van je site moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van je klant. Ook is het van belang dat je site bijdraagt aan je business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

Nieuwste technieken

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een iPad of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt je website altijd optimaal weergegeven.

Wall of Fame

Bij Redkiwi genieten we van een goed ontwerp. Om die reden zag al bij de oprichting de ‘Redkiwi Wall of Fame’ het levenslicht: een overzicht van álle websites die we sindsdien hebben opgeleverd. De Wall of Fame is in het echt te bewonderen bij ons op kantoor. Kom je een keertje kijken? We hebben natuurlijk ook een online portfolio.

Zoek je een nieuw webdesignbureau?

Kies voor de designers van Redkiwi. Maak een afspraak of vraag vandaag nog een persoonlijke offerte aan!