Design & technologie brengen ons verder

Met onze digitale creaties dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie. Wij creëren op onze eigen manier. Gedreven en gepassioneerd. Duidelijk en direct. Vrolijk en vakbekwaam. Dat zie je terug in de designs die we met flink wat energie presenteren aan jou en je team.

De natuur als inspiratiebron

Met haar ultieme blueprint vormt de natuur onze inspiratiebron. In de natuur is niets standaard en is alles duurzaam. Daarom denken wij ook in maatwerk en duurzaam design. Samen bekijken we welke doelen we willen behalen en vertalen dit in het ontwerp.

 • Van concept tot design

  Jouw doelgroep dichterbij je organisatie brengen: dat is waar we voor gaan. Het design maakt hier een bijzonder belangrijk onderdeel van uit. Onze designers ontdekken aan de hand van de gekozen strategie de beste route. Wat en vooral wie willen we bereiken? Dit vertalen we stap voor stap in het ontwerp. Eerst schetsen op papier, daarna pas de 'pixelperfecte' uitwerking.

 • Datagestuurd ontwerp

  De online wereld staat geen dag stil. Je website of webshop dus ook niet. Wij zorgen ervoor dat je platform kan meebewegen. In de statistieken kunnen we zien welke activiteiten bezoekers uitvoeren op je website, webshop of webapplicatie. Deze waardevolle informatie maken we onszelf eigen en passen we direct toe. Zowel bij het concept als het uiteindelijke ontwerp.

 • Responsive design

  In dit mobiele tijdperk moet alles sneller en eenvoudiger. Met responsive design zorgen we ervoor dat je site zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat van de bezoeker.

 • Eenvoud is niet eenvoudig

  Wij geloven in 'het weglaten'. Kill your darlings. Hoe eenvoudiger de boodschap, hoe beter hij begrepen wordt. Dit geldt ook voor een online oplossing. Daadwerkelijk alles op je site draagt bij aan het design: dus ook fotografie en copywriting.

 • Stay hungry, stay foolish

  Samen gaan we aan de slag om jouw platform op een aantrekkelijke manier te vullen. Maar daarbij stopt ons werk niet. Wij zien digital als een blijvend proces waarbij de behoeften van de bezoekers continu veranderen. Het is dan ook zaak om na livegang door te blijven ontwerpen door middel van A/B testen.

Aniek Velthuizen
Design is zoveel meer dan een ‘mooi plaatje’. Er moet een gedachte achter zitten, een strategie die doelen behaalt! En dat begint bij het design. Aniek Velthuizen - UX Designer

Our Hall of Fame

Deze projecten zouden met gemak in onze Hall of Fame kunnen hangen.

JP van den Bent

JP helpt mensen hun leven te leven zoals zij dat willen. Zij biedt de ondersteuning die nodig is om idealen, dromen en wensen, waar haalbaar, te vervullen.

TW Steel

TW Steel is bekend van de stijlvolle grote horloges. Achter TW Steel zit een mooi verhaal en daar past natuurlijk ook een mooie website bij. Precies daarvoor kwam TW Steel bij Redkiwi: voor een website en webshop in een.

DSP-groep

Nieuwe visuele identiteit en website voor DSP-groep. Een verhaal over hoe een vraag voor een nieuwe website een bijzondere draai kreeg.

Savana staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.