Dat extra zetje in de goede richting. Dat is online marketing.

Na de lancering van je website of webshop kan online marketing bijdragen aan nóg meer online impact. Ons zusterbedrijf Afdeling Online helpt je met het opstellen en uitvoeren van een stevige marketingstrategie. Ofwel: zij zijn de online marketing afdeling die jij zelf niet hebt.

Een combinatie van de beste middelen

Samen met ons en Afdeling Online bepaal je met welke strategie je de online strijd wilt winnen en welke middelen ingezet gaan worden. Ga aan de slag met praktische adviezen, of laat dit met een gerust hart aan ons over.

 • Online strategie

  Linksaf? Rechtsaf? Een stap vooruit, twee achteruit? Vraag om een Plan van Aanpak voor je online marketing strategie. Je ontvangt een kort, bondig, concreet en persoonlijk adviesrapport over hoe het er nu voor staat met je online marketing en welke stappen je kunt nemen voor (nog) meer online resultaat.

 • Search Engine Advertising

  Met SEA adverteer je op Google. Ofwel: je bent direct zichtbaar in de zoekresultaten van deze zoekmachine. Zo heb je snel en gericht resultaat. Afdeling Online realiseert een AdWords campagne gericht op de belangrijke pagina's binnen je website.

 • Search Engine Optimization

  Doorlopend meer business genereren? Zorg dat je platform optimaal vindbaar is in de zoekmachines. Met SEO verhogen we je vindbaarheid op organische wijze. Bijvoorbeeld door op basis van keyword research zulke pittige teksten te schrijven dat zowel Google als je bezoekers meteen verkocht zijn.

 • Analytics

  Meten is weten, maar kun jij uit de voeten met al die statistieken? Waarschijnlijk wil je gewoon kunnen werken met de getallen die relevant voor je zijn. Daarom zorgen wij dat je beschikt over een eenvoudig dashboard in Google Analytics. Daarnaast koppelen we maandelijks de belangrijkste resultaten aan je terug.

 • Social marketing

  Als je adverteert via social media kun je heel gericht je doelgroep targeten en zijn je resultaten meetbaar. Wij helpen je met het plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen.

 • E-mailmarketing

  E-mail is nog altijd één van de meest effectieve middelen van online marketing. Snel in te zetten bij nieuws of campagnes. Ideaal om de loyaliteit van je klanten te vergroten. En ook fijn: alles is lekker meetbaar.

 • Workshops

  We helpen jou en je team graag op weg. Daarom verzorgen we diverse praktische workshops. Bijvoorbeeld over online marketing, over SEO en SEA, en over de inzet van social media binnen je online strategie. Met de kennis die je opdoet, kun je meteen uit de voeten!

Bezoek onze workshops. Speciaal voor jou!

Speciaal voor klanten die up-to-date willen blijven op het gebied van internet heeft Redkiwi in samenwerking met Afdeling Online een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van het delen van kennis. Ook is het een uitgelezen moment om andere ondernemers te ontmoeten.

Online Marketing? Afdeling Online!

Inderdaad. Wij geloven in focus en online marketing is te belangrijk om er ‘even bij te doen’. Daarom pakt ons zusterbedrijf Afdeling Online de online marketing voor onze klanten op. Ze hebben namelijk maar 1 focus: Online marketing.

Savana staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.