Open Source Development

Bij Redkiwi bouwen we voort op universele fundamenten. Anders gezegd: wij werken vanuit het open source principe. We ontwerpen digitale werelden, platformen, sites en shops. En dat allemaal met maar één doel: Create Digital Impact.

Digitale doeners

Development is de core van ons bedrijf. Geen uitdaging te gek, geen koppeling te groot, nooit pizza genoeg. Onze senior developers gaan tot het gaatje om de best mogelijke oplossingen te bouwen. Maatwerk en duurzame oplossingen, daar draait het om.

 • Kwaliteit door versiebeheer

  Bij Redkiwi gaan we voor kwaliteit. Daarom werken we gestructureerd middels versiebeheer. Alle platforms die we bouwen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij werken in de testomgeving en jij controleert in de acceptatieomgeving. Zo werken we nauw met elkaar samen. De bezoeker ziet alleen het resultaat waar wij samen achter staan.

 • Open source

  Inderdaad, we gebruiken uitsluitend open source software voor onze platforms. Wordpress, TYPO3 en Magento voor webshops. Daarmee kiezen we voor betrouwbaarheid en innovatie. Hoewel je voor open source software geen licentiekosten betaalt, profiteer je wel van een sterke en innoverende community. Zo bespaar je ontwikkelingskosten en beschik je over de meest geavanceerde functionaliteiten.

  Waarom open source?
 • E-commerce koppelingen

  Met de komst van de Internet of Things zien we steeds meer koppelingen langskomen. Een website of webshop staat namelijk nooit op zichzelf. We hebben in de afgelopen jaren al heel wat systemen aan elkaar gekoppeld. Van eenvoudige betaaloplossingen, tot volledige ERP-integraties. Bekijk een (onvolledig) overzicht van de systemen die we zoal aan Magento koppelen.

  Wat kunnen we koppelen?
 • Website koppelingen

  Voor het succesvol runnen van een bedrijf is meer nodig dan alleen een website. Redkiwi biedt daarom de mogelijkheid om je site te koppelen aan andere systemen die de bedrijfsvoering prettiger maken. Denk bijvoorbeeld aan je boekhoudprogramma, offline voorraad of betaalpartner.

  Wat kunnen we koppelen?

Free, but not cheap: Open Source

Alles wat ervoor nodig is om online maximaal resultaat te halen, nemen wij voor je uit handen. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je online platform hebben we gespecialiseerde kiwi’s in huis. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

 • Magento
  Magento

  Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Dit webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magentoshops. Magento Enterprise is een zeer uitgebreide e-commerce CMS-versie die past bij webshops van ieder formaat. Magento Enterprise biedt talrijke functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magento Enterprise shops. Het is dan ook dé populaire versie onder bedrijven die e-commerce serieus nemen.

  Meer over Magento
 • WordPress
  WordPress

  WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. Wordpress bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen. Waar wacht je nog op?

 • TYPO3
  TYPO3

  TYPO3 is een van 's werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

Pim Broens
We werken met een groot development team met ieder zijn eigen expertise! Pim Broens - Developer

Savana staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.