Strategy & Concept: where it all starts

Jouw verhaal is uniek. De rode kiwi tussen de groenen. Vanuit deze gedachte bepalen we gezamenlijk de stip op de horizon. Want impact creëren werkt voor ieder merk en iedere klant anders. Samen gaan we op ontdekkingstocht en brengen we complexiteit uiteindelijk terug tot eenvoud.

Zo pakken we het aan

 • De online wereld verandert dagelijks

  In de huidige markt gaat het niet meer alleen om zakelijke transacties. Als je potentiële klanten écht wilt bereiken, moet je hen raken. Van mens tot mens. Je moet écht zijn. Binnen Strategy & Concept houden we ons bezig met relaties bouwen tussen mensen en merken. Met online als ons speelveld.

 • Welke functie heeft jullie platform?

  Afhankelijk van je online doelstellingen, gaan we op zoek naar de beste strategie. Hoe richten we het platform zo in dat bezoekers nieuwsgierig worden? Dat ze je vertrouwen, dat ze fan worden, dat ze keer op keer bestellingen plaatsen, contact opnemen of terugkeren? Door intensief samen te werken met onze klanten brengen we in korte tijd de bedrijfsdoelstellingen en gebruikersbehoeften met elkaar op één lijn. Slimme concepten leiden tot een onderscheidend platform. Zo verbinden we mensen met merken.

 • Merkverhaal & mentaliteit

  De online wereld is volwassen geworden en merken komen niet meer weg met simpelweg een fraai ontworpen website of een nummer één positie in Google. Mensen zijn op zoek naar authenticiteit. Echte merken met echte verhalen. En vergis je niet, wat je zegt moet je ook waar kunnen maken. Anders kun je het wel schudden. Wij noemen dat de online belofte. Daarom vormen wij de strategie en het concept niet alleen rondom de doelen en doelgroep van jullie organisatie, maar ook rondom het merkverhaal en de mentaliteit.

 • Agile, lenig en vlug

  Zo pakken we de strategy- & conceptfase samen aan. Met een klein team kunnen we korte lijntjes houden en jullie daarmee ontlasten. Deze flexibiliteit houdt het project plezierig en licht en zorgt dat iedereen vooral kan doen waar hij of zij goed in is. Onze werkwijze heeft raakvlakken met de principes van Waterfall en Scrum, “the best of both worlds”. Wij werken in duidelijke fases, maar binnen deze fases is er voldoende ruimte voor veranderingen die we gezamenlijk niet hadden voorzien. Dit maakt het een optimale methodiek voor projecten met een creatief karakter.

Our Hall of Fame

Iedere keer weer zijn we trots als we een mooi project samen met de klant live mogen zetten. Zeker als de strategie en het concept ervoor hebben gezorgd dat het eindproduct onevenaarbaar goed is geworden.

Bekijk alle cases

Savana staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.