Welkom bij Redkiwi!

AlterNET is overgenomen door Redkiwi. Door de overname van deze sterke speler op het gebied van TYPO3 krijgt Redkiwi nog meer specialistische kennis en ervaring van TYPO3 oplossingen in huis.

Lees meer
overname van alterNET

Persbericht

Rotterdam, 29 januari 2018 – Full service digital agency Redkiwi neemt alterNET over. Internetbureau alterNET is de marktleider in Nederland voor gemeente implementaties van het TYPO3 CMS. Redkiwi neemt hiermee een volgende stap in de strategie om haar positie op de markt verder te versterken.

Jasper Verbunt, CEO van Redkiwi: “AlterNET heeft de afgelopen 20 jaar veel Open Source kennis en ervaring opgedaan. Door de overname van deze sterke speler op het gebied van TYPO3 krijgt Redkiwi nog meer specialistische kennis en ervaring van TYPO3 oplossingen in huis. Daarbij zijn de TYPO3 Gemeentekit en de Social Intranetkit een mooie aanvulling op ons productportfolio.”

Hans Olthoff CEO van alterNET vult aan: “De klanten van alterNET krijgen door deze overname de voordelen van een full service internetbureau dat zowel strategie, design als ontwikkeling in huis heeft. Daarnaast werkt Redkiwi met specialistische hechte teams waardoor de lijntjes kort zijn en we onze klanten daarmee nog beter kunnen bedienen”. Olthoff zal bij Redkiwi de rol van consultant voor met name de gemeentemarkt vervullen.

Per vandaag is het volledige team van alterNET verhuisd naar de hoofdlocatie van Redkiwi in Rotterdam aan de Dunantstraat 8. Van hieruit zal de komende maanden hard gewerkt worden aan de verdere integratie van beide organisaties.