Welkom bij Redkiwi!

AlterNET is overgenomen door Redkiwi. Door de overname van deze sterke speler op het gebied van TYPO3 krijgt Redkiwi nog meer specialistische kennis en ervaring van TYPO3 oplossingen in huis.

Persbericht:

Rotterdam, 29 januari 2018 – Full service digital agency Redkiwi neemt alterNET over. Internetbureau alterNET is de marktleider in Nederland voor gemeente implementaties van het TYPO3 CMS. Redkiwi neemt hiermee een volgende stap in de strategie om haar positie op de markt verder te versterken.

Jasper Verbunt, CEO van Redkiwi: “AlterNET heeft de afgelopen 20 jaar veel Open Source kennis en ervaring opgedaan. Door de overname van deze sterke speler op het gebied van TYPO3 krijgt Redkiwi nog meer specialistische kennis en ervaring van TYPO3 oplossingen in huis. Daarbij zijn de TYPO3 Gemeentekit en de Social Intranetkit een mooie aanvulling op ons productportfolio.”

Hans Olthoff CEO van alterNET vult aan: “De klanten van alterNET krijgen door deze overname de voordelen van een full service internetbureau dat zowel strategie, design als ontwikkeling in huis heeft. Daarnaast werkt Redkiwi met specialistische hechte teams waardoor de lijntjes kort zijn en we onze klanten daarmee nog beter kunnen bedienen”. Olthoff zal bij Redkiwi de rol van consultant voor met name de gemeentemarkt vervullen.

Per vandaag is het volledige team van alterNET verhuisd naar de hoofdlocatie van Redkiwi in Rotterdam aan de Dunantstraat 8. Van hieruit zal de komende maanden hard gewerkt worden aan de verdere integratie van beide organisaties.

Wie is Redkiwi?

In 2005 begon Redkiwi met de ambitie om hét bureau van Nederland te zijn met de grootste digitale impact. Honderden klanten lieten ons groeien. Ons team met kiwi’s groeide uit tot ruim 40 digitale designers en doeners. En dankzij onze professionele partners zijn we een Full Service Digital Agency.

 • Een duurzame aanpak

  Pas wanneer een kiwi rijp is, is ‘ie op zijn best. Voor technische oplossingen is dat niet anders. Daarom nemen we de tijd om jouw merk te leren kennen. Tegelijkertijd leven we ons volledig in in jouw klant. Hieruit vloeit een technische oplossing en tijdloos design voort die beide werelden bij elkaar brengt. Geen quick en dirty tricks maar een diepgewortelde en duurzame online aanpak, waar jij nog jarenlang plezier van hebt.

 • Create Digital Impact

  Raak schieten en vervolgens niet meer loslaten. Dat staat altijd helder bij ons op het vizier. Wij ontwerpen digitale werelden, richten in, we bouwen structuren en koppelen systemen. Met een gezonde dosis ‘soif de vivre’ en eigenwijze way of work pakken we jouw verhaal op en geven we het een unieke twist waarmee jouw website, webshop of webapplication de impact heeft die we samen voor ogen hebben.

 • Klaar voor de toekomst

  Wij werken vanuit het open source principe. We bouwen voort op universele fundamenten. Dat maakt onze digitale oplossingen tijdloos en flexibel. Onze oplossingen zijn klaar om te groeien tot aan de hemel. En daar plukken onze klanten dan weer de vruchten van.

 • Een kiwi is nooit uitgegroeid

  Bij Redkiwi benutten we de kwaliteiten van al onze kiwi’s optimaal. Ook jij weet: de technologie is zo veranderlijk als het weer. Daarom hechten we veel waarde aan het opleiden van onze eigen kiwi’s. Via persoonlijke opleidingsprogramma’s zorgen we dat iedereen alles uit zichzelf én de nieuwste technieken weet te halen.

  Bekijk ons team
 • Digitale designers & doeners..

  Bij Redkiwi hoef je nooit bang te zijn dat je digitale vraagstuk verloren gaat in het dichtbegroeide struikgewas aan projecten. Ons team is groot, maar onze betrokkenheid groter. Bij Redkiwi weet iedereen wat er speelt en zijn de lijntjes kort. Wij krijgen energie door met de juiste professionals te sparren over best practice voor jouw verhaal. Ieder met zijn of haar eigen kijk. En dat merk je, want aan ieder detail wordt gedacht!

  Word een kiwi!
 • Met een open blik

  Wij geloven dat design & technologie de mens verder brengt. Dat digital in dienst staat van het welzijn van de mens. De wereld draait niet om ons. Dat weten we dondersgoed. Daarom helpen we al jaren vrijwillig verschillende non-profitorganisaties met hun digitale uitdagingen.

  Bekijk wat wij doen

Betrokken bij, genoemd door

De prijzenkast van Redkiwi is goed gevuld. Over de jaren heen hebben we vele mooie nominaties en awards in de wacht mogen slepen, die we met trots met je delen. Daarnaast zijn we lid van het DDA (Dutch Digital Agencies).

 • Dutch Digital Agencies
  Dutch Digital Agencies

  Samen met andere toonaangevende Digital Agencies is Redkiwi aangesloten bij Dutch Digital Agencies (DDA). Het DDA stimuleert het professionele, transparante en creatieve vermogen van de branche.

  Lees meer over DDA
 • Dutch Interactive Awards
  Dutch Interactive Awards

  Al acht jaar lang wordt het meest interactieve werk van Nederland in het zonnetje gezet tijdens de Dutch Interactive Awards. Je raadt het al: Redkiwi stond op de nominatielijst! En wel voor de categorie Corporate.

  Lees meer over DIA
 • Emerce Top 100
  Emerce Top 100

  In 2016 stonden we voor het vierde jaar op rij in de Emerce top 100. We zijn dus goed op weg om ons doel te halen: het bureau met de meeste digitale impact van Nederland worden. De Emerce top 100 is een speciale jaarlijkse uitgave waarin de uitkomsten van een imago-onderzoek worden gepubliceerd.

  Lees meer over de Emerce top 100
 • Mailplus Agency Award
  Mailplus Agency Award

  In 2015 waren we uitgenodigd voor het eerste MailPlus Agency Award event van MailPlus. En jawel! We waren één van de Award-winnaars.

  Lees het nieuwsbericht
 • Deloitte Technology Fast50
  Deloitte Technology Fast50

  Redkiwi is een aantal jaar op rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50: de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland, de Benelux en EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Azië).

  Lees meer over de Deloitte Fast50
 • FD Gazellen
  FD Gazellen

  Het Financieele Dagblad en Graydon bepalen elk jaar de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Redkiwi stond al een paar keer in die lijst! Facts & Figures over Redkiwi en de FD Gazellen awards: - In 2012 voor de 5e keer op rij genomineerd - 23ste plek in de Top 100 van 2008 - Drie achtereenvolgende jaren in de Top 100 (2008, 2009 en 2010) - Diverse keren het ‘snelst groeiende internetbureau' op de lijst.

  Meer over de FD Gazellen Awards

Digitale designers en doeners

Wij zijn een groep digitale hoogvliegers die aan-staan.

Bekijk ons team

Een kijkje in de keuken

Bel Savana!

Ready to create digital impact? Deel jouw verhaal!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.