Social intranet met TYPO3: de social intranetkit

Je eigen werkplek om kennis te delen en samen te werken met collega’s, ongeacht waar je werkt of waar je collega’s werken. Altijd beschikbaar, overál beschikbaar. Via tablet, mobile of desktop werken aan de kennis en toekomst van je organisatie.

Ik wil graag meer weten over TYPO3 en de mogelijkheden.

Laat Redkiwi je terugbellen als je een TYPO3-vraag hebt of stuur ons een bericht via e-mail.

Neem contact op!

Meer mensen gebruiken dagelijks Facebook dan dat er 200 jaar geleden leefden. 80% van alle actieve internetgebruikers bevindt zich op dit moment op een social netwerk. Het gebruik van social media als onderdeel van het dagelijks leven vindt zijn toepassing ook in het bedrijfsleven. Het standaard intranet is achterhaald.

Redkiwi ontwikkelde de social intranetkit. Opgezet rondom een unieke en nieuwe manier om na te denken over intranetcommunicatie. Bovenal is de social intranetkit opgezet met het robuuste contentmanagementsysteem TYPO3. Met een zeer complete set aan standaardcomponenten bouwen we in korte tijd een volledig nieuw intranet. Personalisatie, interactie, samenwerking en veel meer is mogelijk met deze krachtige oplossing. En natuurlijk koppelt de social intranetkit veilig met uw netwerk.

Personalisatie in de social intranetkit

Op het moment dat een gebruiker op het intranet komt, is de verwachting dat dit afgestemd is op de behoeftes, werkomgeving en functie van deze gebruiker. Binnen het social intranet stelt een gebruiker zelf het werkblad samen. Gewoon, zoals hij het ook gewend is te doen in andere systemen.

Online kennisdelen en samenwerken

De social intranetkit schept de basis voor online kennisdelen en samenwerken. Het is de enige oplossing waar zowel eigen inhoud als social media netwerken Yammer, Twitter en Facebook samengevoegd worden. Bovendien combineren we ook nog eens moeiteloos databanken als Microsoft SharePoint. Daarmee wordt uw intranet het hart en brein van uw organisatie.

Slimme zoekmachine

De social intranetkit bevat een van de meest slimme zoekmachines die online beschikbaar is. De SOLR-zoekmachine is zo krachtig dat organisaties als Lufthansa en het CNV deze ook gebruiken op hun omvangrijke websites.

Alle mogelijkheden die we kennen uit de standaardzoekmachines op internet bevat deze zoekmachine ook, en net zo snel. En dat verwacht uw gebruiker ook: een slimme zoekmachine die vindt wat de gebruiker verwacht dat hij moet vinden.

Lees verder

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht