Wat is TYPO3?

TYPO3 is een contentmanagementsysteem dat door het grote aantal standaardapplicaties direct out-of-the-box te gebruiken is. Daarnaast kan TYPO3 een goede basis vormen voor meer complexe omgevingen – bijvoorbeeld als sprake is van integratie met backoffice-applicaties.

TYPO3: gemakkelijk en gebruikersvriendelijk

Voor redacteuren is TYPO3 een intuïtief en gebruikersvriendelijk systeem dat het mogelijk maakt om gemakkelijk pagina’s aan te maken of te beheren met enkele klikken van de muis. Met TYPO3 kan iedereen in de organisatie deelnemen aan het onderhouden van de website.

Wij vertellen je graag meer over TYPO3

Laat Redkiwi je terugbellen als je een specifieke TYPO3-vraag hebt of stuur ons een bericht via e-mail.

Neem contact op!

TYPO3: ook voor Multimedia

De mogelijkheid verschillende multimedia-bestandsformaten te verwerken en de directe verwerking van illustraties aan de serverkant, zijn maar enkele van de geavanceerde standaardfunctionaliteiten van TYPO3. Bovendien bevindt zich in de backend een uitgebreid systeem voor interne communicatie en workflow.

TYPO3: verregaande autorisatiemogelijkheden

Beheerders van het TYPO3 CMS zullen onder de indruk zijn van de gedetailleerde autorisatiemogelijkheden. Zo kan autorisatie worden afgedwongen op basis van taal. Verder kan TYPO3 draaien op zowel Linux- als Windowsomgevingen.

Wat levert TYPO3 op?

  • Lagere kosten dan een vergelijkbaar systeem
  • Weinig foutkosten
  • Consistentie van boodschap en merk
  • Gebruikersgemak
  • Tijdswinst
  • Hergebruik van tekst en illustraties
  • Tevreden personeel en collega’s

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht