Redkiwi groeit naar 5 sterren in de Emerce100

Nieuws
Awards
9/4/2019
minuten lezen
Redkiwi groeit dit jaar door naar 5 sterren in de Emerce100 en behoort wederom tot de beste e-businessbedrijven van 2019.

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis.

De 100 beste e-business bedrijven van 2019

Op 9 april 2019 verscheen de veertiende editie van de Emerce 100, beste e-business bedrijven 2019, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hier geven zij weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Het onderzoek bestrijkt uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Wat Emerce presenteert is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. Dit onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. In totaal werden 759 bedrijven onderzocht.

Redkiwi heeft 5 sterren behaald in de categorie: “Digital agency fullservice middelgroot” en zet daarmee een groei in t.o.v. 4,5 sterren in 2018.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.