Délifrance kiest e-commerce specialist Redkiwi voor nieuwe webshop.

Nieuws
Case
30/7/2019
minuten lezen
Redkiwi gaat de nieuwe Benelux webshop van Delifrance ontwikkelen.

De ontwikkeling van de nieuwe Benelux webshop voor de franchise bakkerij vindt plaats bij full service digital agency Redkiwi in Rotterdam.

Délifrance implementeert nieuwe huisstijl

Délifrance (1919) is niet alleen 35 jaar marktleider in de consumentenmarkt met 400 winkels verspreid over 16 landen. Ook B2B levert, de van oorsprong Franse bakker, wereldwijd kwalitatief Frans brood. Voor de nieuwe B2B webshop zit Redkiwi inmiddels vol in de ontwikkelingsfase. De webshop wordt in eerste instantie in Nederland en België gelanceerd. De nieuwe huisstijl wordt geïmplementeerd en later zullen ook de andere landen overgaan naar de stijl van de nieuwe shop.

Arno Schaap – Sales Benelux – over het project: “Spannend dat Nederland digitaal voorloper is op de gehele firma. Doordat Magento 1 vanaf volgend jaar niet meer zal worden ondersteund hebben wij e-commerce specialist Redkiwi gevraagd een webshop in Magento 2 te ontwikkelen.”

Pim Poldervaart – Projectmanager : “Ontzettend leuk om samen te werken met mijn favoriete stokbroden-fabrikant Délifrance. Een mooie en fijne klant waarvoor we samen een toekomst-proof B2B-webshop ontwikkelen.”

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.