Eerste MoveS website live! En nu door!

Nieuws
MVO
21/11/2014
minuten lezen
De website van MoveS is live en draagt bij aan meer geld voor dit goede doel.

Het is ons gelukt! Na een avond en nacht knallen, konden we vandaag om 10.30 de website van MoveS live zetten! Edwin van Wijngaarden nam de live-gang taart in ontvangst. Edwin: ‘Op een dag ontstond het idee voor MoveS en nu… pfoeh, het is geweldig om te zien hoe jullie met zijn allen vanaf gisteravond hard aan de slag gegaan. We zijn supertrots op MoveS.ms.’

Wat is er allemaal gebeurd vannacht?

De eerst verdieping was de hele nacht verlicht en vol bezet. Onze developers, waaronder ook onze Roemeense collega’s zaten NonStop te programmeren. Nou ja, niet helemaal NonStop. Af en toe een potje Twister of wat gamen tussendoor moet kunnen. Net als chillen bij het vuur in de tuin. Op de begane grond zaten de mediateams hard te werken om op social media lawaai te maken over MoveS en om volgers te trekken voor MoveS Facebook en MoveS Twitter.

#MoveSelfeet met olifanten

Op Twitter verschijnen inmiddels steeds meet #MoveSelfeet, en niet alleen van mensen, maar ook van honden, katten en zelfs van euh.. ja; olifanten.
En nu door met de veilingshop
De komende twee uur zorgen we dat de veilingshop de lucht in kan. Redkiwi-klanten zoals Bavaria en Yolanthe hebben allerlei mooie producten voor de shop aangeleverd. Nóg meer producten zijn welkom. Neem contact met ons op!

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.