Webinar thuiswerken

Webinar
Webinar
20/3/2020
minuten lezen
Nieuw webinar vol tips over thuiswerken in deze moeilijke periode. Meld je nu aan voor dit webinar.

Veel bedrijven komen deze tijd voor verschillende digitale uitdagingen te staan. Op dinsdag 24 maart om 15.00 – 16.00 uur geven wij een gratis webinar met tips en inspiratie voor thuiswerken.

De uitdagingen van thuiswerken

Voor veel bedrijven is er een totaal nieuwe manier van werken ontstaan: thuiswerken.

Hiermee komen organisaties voor verschillende digitale uitdagingen te staan. Hoe communiceer je nu met jouw collega’s? Hoe behoud je de workflow? Hoe stel je prioriteiten en hoe kun je jouw klanten in deze tijd het beste helpen?

Als Digital Agency is onze organisatie erop ingericht om digitaal met elkaar te werken. Weliswaar normaal gesproken, met elkaar, in één kantoor, maar met een paar praktische aanpassingen hebben wij onze gehele workflow binnen no time opgezet met 50 werkplekken vanuit de huizen van onze medewerkers.

Wij delen graag onze ervaringen en expertise over thuiswerken in een webinar!

Dinsdag 24 maart om 15.00 - 16.00 uur

Jasper Verbunt* – CEO en Founder van Redkiwi, gaat tijdens deze webinar in op de vele bijkomende veranderingen wanneer een gehele organisatie vanuit huis werkt. Denk hierbij aan tooling: welke digitale systemen heb je nodig om onderling de operatie door te laten gaan? Communicatie: hoe houd je alle koppen bij elkaar? Het sociale aspect: wat kan je online organiseren om isolatie tegen te gaan? Jasper geeft daarnaast graag antwoord op al jouw vragen en helpt jou met je digitale uitdagingen over thuiswerken.

Samen moeten we het doen! Meld je gratis aan voor deze inspirerende webinar en Q&A. Door digitaal expert Jasper Verbunt.

*Jasper Verbunt: CEO & Founder van Redkiwi (2004), richt zich binnen Redkiwi volledig op innovatie en management. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Digital Agencies (DDA) met de portefeuille Thought Leadership.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.