Hercertificering ISO 27001

Nieuws
Security
20/12/2022
minuten lezen
Security Redkiwi ISO 27001 Certificering

Al sinds februari 2020 is Redkiwi op het gebied van informatiebeveiliging ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee hebben wij een informatiebeveiligingsbeleid en hanteren wij veiligheidsprocessen om de gegevens van onze klanten te beschermen. We zijn enorm trots dat we tegenover een onafhankelijke auditeur opnieuw hebben aangetoond te beschikken over een krachtige securityketen.

ISO 27001 gecertificeerd, wat houdt dat in?

Door het groeiend aantal cyberaanvallen en hackers vragen bedrijven steeds vaker om helderheid over software-beveiliging. Begrijpelijk, want persoons- en bedrijfsgegevens moeten online goed worden beschermd. ISO 27001 is een ISO standaard ten aanzien van je informatiebeveiligingsbeleid. Het beschrijft hoe er procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgegaan, om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Wil je je inlezen over de ISO 27001 certificering? Lees meer hier meer over de eisen.

Belangrijk voor de klanten van Redkiwi

Het behalen van een ISO certificering had voor ons twee belangrijke redenen. Enerzijds komt de vraag vaker uit de markt. Steeds meer instanties stellen een certificering verplicht bij hun digitale partners. Anderzijds zorgt het intern voor betere bedrijfsprocessen en groeit het veiligheidsbewustzijn binnen een organisatie.

Uit de vele audits en analyses, uitgevoerd door DigiTrust, bleek dat wij onze beveiliging al goed hadden georganiseerd. Bijvoorbeeld door goede documentatie, het uitvoeren van code reviews, de beveiliging van het pand en het veiligheidsteam dat het security-niveau monitort. We hebben flink wat processen geoptimaliseerd de afgelopen jaren. Kiwi's ontvangen geautomatiseerde phishing mails om infiltratie door ransomware (ook bekend als gijzelingssoftware) te voorkomen. Deze bewustzijnstrainingen worden doorlopend en onaangekondigd uitgevoerd.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze CEO over ISO

“Wij wisten al dat onze beveiligingsprocessen heel goed waren geregeld, maar met de hercertificering kunnen we nu ook officieel aantonen dat al onze klanten hun informatie echt altijd veilig is bij ons. ”, vertelt Jasper Verbunt, CEO van Redkiwi. “Met het behalen van ISO 27001 laten we zien dat we met ons security-beleid de gegevens van onze klanten goed beveiligen. Onze gehele bedrijfsbeveiliging is tegen het licht gehouden: zowel de processen, het pand als de medewerkers. Daar wordt een organisatie beter van. Wij zijn heel blij met deze certificering en wij werken continu door aan het verhogen van ons security-niveau om onze klanten de zekerheid te kunnen bieden die van ons mag worden verwacht.”

Bekijk ISO 27001 certificaat Redkiwi

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.