Als 'expert in talentontwikkeling' in top 15 beste talentontwikkelaars van Nederland.

Nieuws
Awards
minuten lezen
Redkiwi als digitaal bureau in de top 15 beste talentontwikkelaars van Nederland.

Bij de award uitreiking van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling ontvingen wij wederom het keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’. Redkiwi behoort tot de top 15 van beste talentontwikkelaars van Nederland. Daar zijn wij supertrots op! Redkiwi zet zich dagelijks in voor de persoonlijke ontwikkeling en tevredenheid van kiwi’s.

Het belang van talentontwikkeling.

Hoeveel geld er precies door de overheid en het bedrijfsleven wordt uitgegeven aan talentontwikkeling is niet bekend, vooral omdat het lastig te becijferen is. Wat wel bekend is, is dat bedrijven die meer in hun mensen investeren, en deze sneller in hun kracht weten te zetten, betere prestaties neerzetten. Deze voorlopers bieden doorgaans een hogere customer experience (of NPS)-score, zijn productiever in hun bedrijfsvoering en hebben minder uitval en verloop. Met andere woorden: talentontwikkeling loont.

Welke bedrijven blinken dan uit in talentontwikkeling? Volgens een nieuw onderzoek van SatisAction zijn er tal van organisaties die hun zaakjes goed op orde hebben, maar zijn er ook bedrijven die hopeloos achterlopen. Koplopers onderscheiden zich volgens de onderzoekers door de wijze waarop zij hun professionals helpen zich te ontwikkelen, door de groeikansen die ze bieden en doordat ze al hun hygiënefactoren, zoals werkomgeving en werkgeluk, stevig op orde hebben.

Specialisten zijn zeldzaam.

De economie stijgt en de arbeidsmarkt heeft al maanden een positieve trend. Niet voor niets stellen steeds meer sollicitanten de vraag “waarom zou ik bij jullie solliciteren?” in tegenstelling tot de vraag “kan ik bij jullie solliciteren?”. En dat is logisch! Want voor specialisten liggen de banen voor het oprapen.

Voor een werkgever is het heel prettig wanneer mensen bewust zoeken naar een werkgever die hen verder brengt en doorgroei op het gebied van persoonlijke ontwikkeling faciliteert. Want je wilt natuurlijk een relatie hebben waarbij beiden partijen in elkaar investeren, voor een lang en gelukkig (werk)leven.

Onderzoeksbureau SatisAction heeft de vooroplopende werkgevers in kaart gebracht die aandacht geven aan werkomgeving en werkgeluk. Deze koplopers bieden doorgaans een hogere customer experience, een productievere bedrijfsvoering en minder uitval en verloop van personeel. Met andere woorden: talentontwikkeling loont! Redkiwi is overal geëindigd op plaats 13 van beste talentontwikkelaars van Nederland.

Redkiwi ontvangt wederom het keurmerk 'expert in talentontwikkeling' als één van de beste talentontwikkelaars in Nederland.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het onderzoek.

Sinds de start van deelname van Redkiwi aan het ‘Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling’ in 2018, werd het keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’ jaarlijks gewonnen. Ook in 2019 en nu ook voor het jaar 2020. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau SatisAction, op basis van het promotieonderzoek van Mirjam Baars.

Het onderzoek geeft inzicht hoe werkgevers zich (extra) inzetten om werknemers te binden en hen vooruit te helpen. De resultaten komen tot stand door middel van vragenlijsten, interviews en enquêtes. De website ‘werken bij topwerkgevers’ biedt met name voor werkzoekenden een overzicht van werkgevers, om zo te achterhalen bij welke werkgever jij je talent optimaal kunt ontwikkelen.

Redkiwi & talentontwikkeling. Doorontwikkeling is een noodzaak.

Redkiwi heeft het ontwikkelen van je talent hoog in het vaandel. In de continu veranderende digitale branche is jezelf niet ontwikkelen geen optie. Als werkgever faciliteert Redkiwi haar personeel door middel van een persoonlijk opleidingsbudget. De bedrijfscultuur is open en de lijntjes zijn (doordat iedereen in dezelfde ruimte werkt) erg kort. Redkiwi heeft een platte organisatiestructuur; het 4-tallig MT is onderdeel van het volledige team en per project zijn er zelfsturende teams. Geen management piramides dus, maar een toegankelijk team.

Ook op het gebied van werksfeer scoort Redkiwi hoog. Door een gezamenlijke lunch, kennisdeling uurtjes, maandmeetings, bila’s en heel veel borrels en uitjes weet Redkiwi kiwi’s aan zich te binden. Daarnaast is de werklocatie erg mooi en zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

In de categorie “Digital agencies” behaalt Redkiwi de 4e plaats en laat hiermee onder ander Dept en Burst achter zich.  De overige resultaten van Redkiwi vind je hier. In de categorie van klein tot medium grote organisaties staat Redkiwi in de top 10! De overige resultaten van Redkiwi vind je hier.

"Mooi om een keurmerk te ontvangen op dit vlak. Ontwikkeling staat bij ons inderdaad hoog in het vaandel. We hebben gewoon een ontzettend gezellig team met jonge mensen die echt ergens voor willen gaan. Tof om dat te zien." Jasper Verbunt - CEO & Founder van full service digital agency Redkiwi.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.