Vier manieren om jouw team elke ochtend enthousiast te maken voor het werk

Artikel
Teamwork
13/5/2019
minuten lezen
Zo maak je jouw team elke ochtend enthousiast om klanten goed te kunnen bedienen.

Talent is essentieel voor het succes van elk bureau – zonder  passie, toewijding, creativiteit en knowhow, kunnen we klanten niet op de manier bedienen zoals wij hen zouden kunnen bedienen. Maar het aantrekken van groot talent is één ding, het behouden van hen is een hele andere.

Hier zijn vier ideeën die je kunt toepassen om omgevingen te creëren waarin mensen gedijen, groeien en voldoening uit hun werk halen.

Creëer een high-performance cultuur

De meest succesvolle bureaus worden gevoed door high-performers en om deze mensen zowel aan te trekken als te behouden, moet je omgevingen creëren waarin ze kunnen groeien en bloeien.

Maak incentives die goed werk belonen en erkennen – biedt bijvoorbeeld ‘chill days’ aan werknemers die overuren maken. Maak compensatieplannen en neem een flexibele benadering van werken aan – dit zal een vorm van wederzijds vertrouwen en respect opbouwen.

Verlaat het hoekkantoor

Inspiratie voor nieuwe projecten, briefings en voorstellen komen uit onze directe omgeving. Kies dus voor levendige, open kantoren die tot de verbeelding spreken en samenwerking bevorderen. Soms kan een gesprek met een collega op een andere afdeling het begin zijn van een nieuw idee voor een klant project.

Ga voor moderne ruimtes waar alle medewerkers gelijk zijn en inspireer ze met dingen die jouw team de mogelijkheid geeft om een ​​time-out te nemen en op de reset-knop te drukken. Denk aan pingpongtafels, pac-man-machines en een overvloed aan gezonde hapjes en drankjes om de energieniveaus van mensen hoog te houden en creatieve processen te doen laten stromen.

De kracht van samen zijn...

Iedereen in één kamer bijeenbrengen kan ongelooflijk krachtig zijn dus is het belangrijk om evenementen voor werknemers te plannen. Zo hebben wij bij Redkiwi maand meetings, elke vrijdag kennissessies / inspiratiesessies en minimaal 4x per jaar een uitje op de kalender staan. Het bevordert het werk binnen multidisciplinaire teams, wat leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid, inspiratie en een verbeterde productiviteit.

Word niet te comfortabel!

Stel uw teams in op succes. Dit doe je door hen de tools en hulpmiddelen te bieden die ze nodig hebben om uit hun comfortzone te komen. Wijs hen een taak toe die ze nog niet eerder hebben voltooid. Laat hen een call leiden of een nieuwe klant ontmoeten. Deel on-the-job-lessen met jouw team en moedig hen aan om een ​​mentor te zijn voor anderen.

Wanneer werknemers tevreden zijn, produceren ze hun beste werk en dit maakt klanten blij. Als we in staat zijn om omgevingen te creëren en beleid te introduceren waar teams op deze manier gedijen, zijn onze bureaus gemaakt om te floreren en tot ver in de toekomst te groeien.

Bron artikel: The Drum door Kristina McCoobery, COO bij Invnt.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.