Magento Business Solution Partner

Nieuws
Partnership
24/7/2018
minuten lezen
Redkiwi is nu Business Solution Partner van Magento. Eerder behaalde Gijs als zijn Magento Solution Specialist certificaat!

Redkiwi heeft naast een gecertificeerde Solution Specialist nu ook een Business Solution Partnership met Magento.

We <3 Magento

Redkiwi gebruikt voor al haar e-commerce oplossingen uitsluitend Magento. Vanaf nu zijn we dan ook officieel partner van het grootste open source e-commerce platform wereldwijd. Hierdoor is een groot netwerk ontstaan en kunnen wij onze e-commerce klanten de beste technische oplossingen bieden. Het netwerk, de innovaties, de support en de nieuwste ontwikkelingen voor Magento kunnen wij door middel van ons partnership direct toepassen. De lijntjes met de Magento account- en channelmanager zijn erg kort, hierdoor zijn wij zeer nauw betrokken bij alle ontwikkelingen van het platform.

Al in een vroeg stadium hebben wij Magento 1 en later Magento 2, omarmt en zijn inmiddels een echte specialist. Gijs Bitter – digital consultant – is daarnaast ook gecertificeerd als Magento Solution Specialist. Zowel voor Magento 1 als Magento 2. Voor Redkiwi kent het platform geen geheimen en brengen wij de beste oplossingen voor onze klanten. “We weten van binnen en van buiten wat Magento allemaal standaard kan” aldus Gijs “We kennen de architectuur, de opbouw van een catalogus, attributen en een multistore en wanneer de wensen van de klant binnen het standaard pakket van Magento vallen en wanneer het maatwerk wordt. Hierdoor kunnen we onze klanten goed adviseren en alle mogelijke support bieden. Daarnaast geeft ons partnership ons toegang tot alle kennis, trainingen en software van Magento. Een grote stap voorwaarts.”

Vragen over Magento of wil je een nieuwe webshop? Bel Gijs T: 010 – 281 96 33 of stuur hem een bericht

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.