Medians wint Silver (design) en Bronze (UX) bij Indigo awards!

Nieuws
Awards
11/4/2019
minuten lezen
De beste internationale design projecten en Redkiwi hoort er, met het project van Medians, bij!

Bij de Indigo Design Awards worden prijzen uitgereikt voor de beste Internationale design projecten.

Indigo Awards 2019

Het platform van Medians is in 2 categorieën in de prijzen gevallen bij de Indigo Design Awards. Verschillende prominente experts uit het vak van onder andere Google, Youtube en Pinterest bekroonden Medians op het gebied van design. In de categorie ‘Website Design’ is Medians SILVER WINNER en in de categorie ‘UX, Interface & Navigation’ ontvingen wij een BRONZE WINNER certificaat.

Medians is een online platform voor onderzoek naar de effecten van nieuwe medicijnen. Potentiële proefpersonen vinden er een overzicht van de huidige medische onderzoeken. Redkiwi heeft een platform gerealiseerd met een optimale user-experience. Door het nieuwe platform zijn er meer proefpersonen. Het aantal support vragen is afgenomen en de conversie is aanzienlijk verhoogd; Nederland +35%, Belgie +35%, Duitsland +50%.

"Een mooie bevestiging dat ons gezamenlijke doel, dat de nieuwe website naast het uitstralen van vertrouwen voor de gebruikers ook gebruiksvriendelijk op zowel desktop als mobiel moet zijn, meer dan geslaagd is!" Lars Admiraal - Co-founder Medians

Medias wint Zilver en Brons bij de Indigo Design Awards.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Persbericht Indigo Design Awards

Amsterdam, Nederland, 10 april 2019 – Dit jaar waren er vele inzendingen van hoge kwaliteit, waardoor het moeilijk was voor de jury om winnaars in de verschillende categorieën aan te wijzen. Na zorgvuldige overweging van alle inzendingen hebben de juryleden besloten wie dit jaar de gouden, zilveren, bronzen en eervolle vermelding zou ontvangen.

Bijna 50 landen zijn dit jaar vertegenwoordigd en de jury heeft hard gewerkt om de beste en slimste projecten te identificeren en hun vaardigheden en talent te belonen. De inzendingen worden beoordeeld op ontwerp, creativiteit, innovatie, functionaliteit, kwaliteit en naleving van het onderwerp. Degenen die voor de hoofdprijs in elke categorie zijn gekozen, hebben de perfecte mix van deze kenmerken geleverd.

Elk jaar organiseert Indigo Design Award een prijsuitreiking in enkele van de meest toonaangevende en fascinerende steden ter wereld. Een zorgvuldig geselecteerde jury van innovatieve bijdragers aan het digitale ontwerpveld beoordeelt de inzendingen en kiest de winnaars in verschillende categorieën. Het idee is om creatieve en innovatieve ontwerpers te helpen promoten en inspireren voor hun talent en het digitale design met passie te delen.

Indigo Design zoekt naar aanstormend talent en innovatieve makers die het ontwerpen van een applicatie, website en andere vormen van digitaal ontwerp naar een hoger niveau tillen. Ze zoeken naar diegene die de grenzen verleggen als het gaat om compositie en lay-out en die kansen nemen op nieuwe en innovatieve manieren van expressie in het digitale rijk.

Gezien het artistiek inzichtelijke prestige van de bekwame jury, is Indigo Award verheugd aan te kondigen dat Redkiwi bij de Indigo Design Award 2019 voor de inzending van Medians, Zilver heeft gewonnen in de categorie Website Design. In de categorie UX, Interface & Navigation heeft Medians Brons gewonnen.

Medians www.medians.nl

Indigo Awards zal dit jaar de winnaars van de designprijzen bekendmaken op 23 mei in het Museo Picasso in Malaga, Spanje. Indigo Awards presenteert winnaars in categorieën als: Grafisch ontwerp van het jaar, Digitaal design van het jaar, Ontwerp van het jaar, Mobile Design van het jaar, Ontwerp voor sociale verandering van het jaar en Ontdekking van het jaar.

Over Indigo Design Award

Indigo Design Award is een platform ontworpen voor onafhankelijke ontwerpers, creatieve bureaus en nieuw talent uit de hele wereld. Indigo Design Award is een plaats waar ware inspiratie kan schijnen door het bevorderen van uitmuntendheid, het bevorderen van talent en inspirerende creativiteit op het gebied van digitaal ontwerpen. De 32-persoonsjury bestaat uit productontwerpers, ingenieurs, creative directors, letterontwerpers, kunstontwerpers, professoren en andere belangrijke spelers in het ontwerpgebied.

Nominaties 2019

Naast het succes bij de Indigo awards, is het platform van Medians ook genomineerd voor het ICT project van het jaar in het MBK bij de Computable Awards. Vorige week werd onze nominatie voor de SpinAwards bekend gemaakt in de categorie e-commerce. Alle taart is inmiddels achter de kiezen en we maken ons op voor de uitreikingen. We houden je uiteraard op de hoogte!

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.