Nieuwsbrieven naar een hoger niveau met MailPlus

Artikel
E-mailmarketing
19/11/2013
minuten lezen
MailPlus is hét systeem als het gaat om nieuwsbrieven opmaken en distribueren onder je doelgroep.

Nieuwsbrieven zijn er in verschillende soorten en maten. Maar hoe komt u erachter welke nieuwsbrief het beste past bij uw bedrijf? Redkiwi biedt in samenwerking met MailPlus op maat gemaakte oplossingen.

MailPlus is de meest gebruikte e-mailmarketing applicatie in Nederland. U maakt er eenvoudig een strakke en functionele nieuwsbrief mee. Bovendien kunt u de applicatie koppelen aan uw CRM, CMS, webshop en Google Analytics. Zo ziet u precies ziet hoe uw nieuwsbrief presteert.

In lijn met uw huisstijl

Naast nieuwsbrieven maakt u met MailPlus ook sms-berichten en landingspagina’s. Maar voordat u daarmee begint zorgt Redkiwi ervoor dat al deze kanalen op elkaar aansluiten. U wilt uw boodschap tenslotte zo krachtig mogelijk naar buiten brengen. Daarom maakt Redkiwi een op maat gemaakt design dat aansluit bij uw eigen huisstijl. U kunt vervolgens zelf wijzigingen aanbrengen binnen de template van uw nieuwsbrief.

No-reply is verleden tijd

De tijd van zenden is voorbij. Het internet is volledig ingericht op interactie en daar moet uw nieuwsbrief op aansluiten. Een nieuwsbrief versturen vanuit een no-reply mailadres is dus verleden tijd. Met MailPlus personaliseert u een nieuwsbrief: versturen via verschillende kanalen en afstellen op verschillende doelgroepen behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is het met MailPlus Feedback mogelijk om polls en enquêtes toe te voegen aan de mailing.

Meten is weten

Een nieuwsbrief doelloos uitsturen is zinloos. Het is belangrijk dat u elke stap die uw bezoeker neemt meet. Daardoor komt u erachter welke elementen uit uw nieuwsbrief de meeste conversie opleveren. Met die gegevens kunt u de volgende nieuwsbrief nog effectiever maken. Door de nieuwsbrief te koppelen aan Google Analytics kunt u dit bijhouden. U ziet via welke links bezoekers binnenkomen en welke stappen ze daarna zetten. Bent u zelf niet thuis met Analytics? Wij nemen het graag van u over. Op basis van de metingen brengen we gericht advies uit voor uw volgende nieuwsbrieven!

One size fits none

E-mail marketing is geschikt voor elke organisatie. Maar niet alle organisaties zijn gelijk. Daarom biedt MailPlus 6 verschillende oplossingen voor praktische professionals: Voor marketeers levert MailPlus alles van een professionele nieuwsbrief en slimme online enquêtes tot geavanceerde e-mail marketingautomation. En aan webwinkeliers doet MailPlus de belofte dat zij binnen 10 min. een professionele nieuwsbrief kunnen versturen, op basis van uitgebreide RFM-selecties en automatische campagnes.

Meer informatie over MailPlus

Wilt u MailPlus gratis uitproberen of wilt u direct starten met MailPlus? Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.