Nominatie Computable Awards. Stem nu!

Nieuws
Awards
2/8/2019
minuten lezen
Yes! Redkiwi genomineerd voor de computable awards met Medians.

Steun het platform dat proefpersonen werft om meer impact te maken in de medische onderzoekswereld! Gebruik onze uniek stem link!

Steun een project die jouw stem écht verdient!

Medians. Dit platform redt levens.

Het platform van Medians is een project waar wij met groot plezier aan hebben gewerkt en bijzonder trots op zijn. De impact die het platform heeft op de medische onderzoekswereld is niet alleen bijzonder, maar het redt letterlijk mensenlevens. Niet eerder werden er zo effectief proefpersonen aan onderzoekscentra gekoppeld. Denk aan ziekenhuizen die onderzoek doen naar parkinson, hartfalen en galwegkanker.

Door middel van het platform vinden proefpersonen gemakkelijk de onderzoeken waarvoor zij in aanmerking komen. En ondanks de stijgende economie, waardoor doorgaans minder proefpersonen beschikbaar zijn, weet Medians de conversie van het aantal proefpersonen in Nederland, Belgie en Duitsland met 35 tot 50% te verhogen.

Dat verdient een… Computable Award!

Medians is genomineerd in de categorie ICT project van het jaar in het MKB. Weten waarom de vakjury Medians ook zo bijzonder vindt? Lees hier het juryrapport. Eerder dit jaar ontvingen wij de Internationale Indigo Design Awards in de categorieën ‘website design’ en ‘UX, Interface & Navigation’ voor het platform van Medians.

De einduitslag van de Computable Awards wordt voor 50% bepaald door de vakjury en voor 50% door het publiek. Hierdoor is jouw stem onwijs belangrijk! Help Medians om meer digitale impact te maken in de medische wereld!

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.