Onthulling, wij doen het met …!

Nieuws
MVO
20/11/2014
minuten lezen
MoveS, 24 uur non-stop voor dit goede doel, waar wij als Redkiwi voor gaan strijden.

De nieuwe fondsenwerver in de strijd tegen MS waarvoor we de komende 24 uur NonStop gaan knallen heet… rapapapaarappapaaaa….. MoveS!

Onze livestream staat sindsdien aan en iedereen kan ons volgen!

Logo met onderbroken beweging

Het logo van MoveS is ontworpen door Adam Oostenbrink en Emilio de Haan. Emilio weet duidelijk uit te leggen waar het logo voor staat: ‘In het logo zit beweging, maar niet zomaar. Het is een onderbroken beweging. Dat is namelijk wat MS met mensen doet. Ze worden in hun bewegingsvrijheid beperkt door deze ziekte aan het zenuwstelsel.’

Opening met Thomas, Edwin en Ivar

Initiatiefnemers Thomas Sanders, Edwin van Wijngaarden en Ivar Schutte waren aanwezig. Edwins moeder heeft MS. ‘Het is voor haar elke dag alsof ze een berg beklimt. Dat was voor mij de aanleiding om te beginnen met ‘Klimmen tegen MS’. Toen ik Thomas leerde kennen ontstond het idee voor MoveS. Dat voelt goed. Thomas heeft zelf MS en beklom de Mont Ventoux in 2013 voor het eerst met zijn handrolstoel.

Jetzt geht’s los, in stijl!

Redkiwi directeur Jasper Verbunt opende het project om 18.00. Thomas, Edwin en Ivar verrasten ons met een speciale outfit. Elke kiwi een eigen T-shirt! Zoals het echte kiwi’s betaamt, holde iedereen eerst naar het buffet. Energie halen om keihard te knallen!

Succesvolle 24 uur non-stop editie voor MoveS.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Help MoveS op social aan meer volgers

We willen MoveS online een vliegende start bezorgen. Help MoveS en volg hen op:

Middernacht update: het gaat al lekkerrrrrrrr!

Het is nu 1.00 uur en MoveS heeft inmiddels 447 volgers op Facebook. Dat gaat waanzinnig snel zeg, op naar de 1.000! We hebben een sneak previes gehad van het website-ontwerp en de developers zijn hard aan het bouwen. Af en toe racen een paar kiwi’s naar beneden voor een potje Twister of gaming. Het wordt een race tegen de klok, maar morgenochtend moet de site live. De taart ter ere van de live gang is al semi-professioneel gemaakt door Eefje en Sylvia.

Mooie veilingartikelen

Onze klanten brengen echt geweldige veilingartikelen in. Bavaria komt met tweepersoons strandstoelen, Yolanthe met mooie armbanden, Sisigma met een bellenblaasmachine, Blueberry met 2 tickets voor de Super Challange, Swinckels met drie mooie jassen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Laat het ons weten als je ook iets wilt brengen! (Goed moment om je zolder op te ruimen?)

Heitje voor een karweitje?

De kiwi’s zelf organiseren ook allerlei acties om geld binnen te halen. Op de veilingpagina van Klimmen tegen MS zijn Nicole en Linda zijn morgen te boeken voor ‘heitje-voor-een-karweitje’, Roel wil zijn baard opofferen en Afra wil de Redkiwitrappen op en af rennen. Ohja, en zomaar doneren mag natuurlijk ook. Omdat het kan!

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.