Redkiwi breidt uit naar een vierkoppig MT

Nieuws
Digital Agency
21/5/2019
minuten lezen
Redkiwi breidt met Edwin Plag en Axel Eichhorn uit naar een 4-koppig MT.

Rotterdam, 21 mei 2019 – Full Service Digital Agency Redkiwi breidt uit naar een vierkoppige directie. Naast Jasper Verbunt (CEO) en Corine Denekamp (CHRO) sluiten Edwin Plag (CCO) en Axel Eichhorn (COO) aan op C-level binnen het huidige MT. Deze versterking vertegenwoordigt de succesvolle groei van de organisatie.

De uitbreiding van het MT:

Edwin Plag, geen onbekende in de branche, is aangesteld als commercieel directeur (CCO). Edwin heeft meer dan 20 jaar digital werk- en managementervaring. Hij was onder andere commercieel eindverantwoordelijk bij TamTam (Dept) en directeur van zijn eigen internetbureau. “Een mooie stap en ik kijk onwijs uit naar de samenwerking met het hele team en naar de commerciële ontwikkelingen van het merk Redkiwi” – aldus Plag.

Axel Eichhorn neemt plaats als operationeel manager (COO). Hij neemt deze rol over van Corine Denekamp. Eichhorn is al enkele jaren werkzaam voor de klanten van Redkiwi. Zijn managementrol zal zich nu focussen op de interne operatie. Een rol die hem op het lijf geschreven is. Corine Denekamp (CHRO) over het nieuwe team “Het is super mooi om te zien dat onze groei ervoor heeft gezorgd dat wij ook op C-level grote sprongen kunnen maken”. Denekamp is binnen Redkiwi eindverantwoordelijk voor zowel HR als voor Finance. Het voltallige MT is na een korte overdrachtsperiode direct als team aan de slag gegaan om de stijgende lijn van Redkiwi voort te zetten.

Jasper Verbunt (CEO) – “Ook mijn rol zal veranderen en ik kijk er enorm naar uit om met het nieuwe managementteam Redkiwi naar een hoger niveau te tillen. Ik zal mij in mijn nieuwe rol voornamelijk richten op Innovatie & Techniek.

Redkiwi, in 2004 opgericht door Jasper Verbunt en Victor Straatman, is al jaren een gevestigde naam binnen de branche. De twee studiegenoten lieten het internetbureau in 10 jaar tijd groeien naar een team van 19 medewerkers. Na het vertrek van Straatman in 2015, die naar Canada emigreerde met zijn gezin, sloot Corine Denekamp aan bij het MT.  Door een propositieverandering in 2017 en de overname van AlterNET Internet BV in 2018 groeide Redkiwi verder door en wist zich in de afgelopen jaren succesvol te verdubbelen naar bijna 50 medewerkers. Door deze vooruitgang is het tijd om ook het MT uit te breiden.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.