Redkiwi gecertificeerd Google Partner volgens nieuwste standaarden

Artikel
Google Partner Badge
31/1/2022
minuten lezen
Google Ads Expert Certified

Deze maand ontving Redkiwi prachtig nieuws: ook in 2022 voeren zij de titel Certified Google Partner. Het behalen van deze badge is uiteraard een prestatie om trots op te zijn, want je verdient ‘m niet zo maar! Bovendien genieten Redkiwi en haar klanten van een hoop voordelen. Als trotse Google Partner vertelt Redkiwi graag wat deze badge voor jou (en voor het bureau) betekent.

De Google Ads expertise van Redkiwi

Wat zegt die badge nou over de vakkennis van Redkiwi? Allereerst dat we voldoen aan het aantal benodigde klanten die onder het Google Ads portfolio vallen. Je bent er dus van verzekerd dat wij Google Ads echt begrijpen en beheersen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor een aantal B2B-klanten een heel effectieve Google Ads strategie opgezet. Diverse campagnes hebben bijgedragen aan een gemiddelde CPL die wel 5x goedkoper was dan de benchmark. Welke diverse campagnes dat zijn? Een combinatie van keyword targeting in een Google Search campagne; affiniteit segmenten en in-market segment bereiken in een Display campagne; en tot slot een remarketing doelgroep inzetten voor het promoten van whitepapers via een andere Display campagne. Een bureau dat een CPL van €7,76 weet te behalen met een benchmark van €36,50 verdient een mooie Partner-badge, vond Google.

> Bekijk onze officiële Google Partner Pagina

Diverse campagnes hebben bijgedragen aan een gemiddelde CPL die wel 5x goedkoper was dan de benchmark.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De voordelen voor onze klanten

En hoe profiteer je als klant van deze badge? Om het kort te houden: het meeste rendement uit je advertentiebudget halen, dat regelt Redkiwi voor je! Door samen te werken met een gecertificeerd Google Partner-marketingbureau, kies je voor aangetoonde kwaliteit bij het beheren van jouw Google Ads campagnes. Het behalen van een minimale optimalisatiescore van 70% is namelijk één van de vereisten om Partner te worden. Zodra een campagne live staat, gaat onze advertising specialist aan de slag met optimaliseren en de juiste aanbevelingen doorvoeren. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw campagnes uitstekend presteren.

Daarnaast ontvangen onze advertising specialisten continue training via het Google Partners programma waardoor zij over de meest recente kennis van nieuwe oplossingen beschikken. Oplossingen die bijvoorbeeld bestaan uit nieuwe functionaliteiten voor targeting en plaatsing. Alles om jouw product en/of dienst nóg beter onder de aandacht te brengen dus. Als kers op de taart hebben ze als eerste toegang tot beta-features én korte communicatielijnen met Google zelf. Je kunt ze dan ook echt alles vragen over Google Ads. Handig.

Kansen voor jouw SEA-strategie

We kunnen nog heel veel woorden aan de voordelen van de felbegeerde Google Partner-badge vuil maken, maar waarom ervaar je het niet gewoon zelf? Wil jij weten waar jij je Google Ads campagnes in kunt verbeteren? Met een SEA-audit licht onze digital marketing consultant je gehele ads campagne door en zal je exact vertellen waar de verbeterkansen liggen.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.