Redkiwi in de Top 10 bij de Computable Awards 2018!

Nieuws
Awards
16/5/2018
minuten lezen
Redkiwi verkrijgt een plaats in de top 10 van de computable awards 2018.

Redkiwi zit met de case van ‘Smit Lamnalco’ bij de laatste 10 inzendingen voor de Computable awards 2018! Computable heeft 10 cases aangewezen in de categorie ‘ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf’.

Op vrijdag 18 mei worden de cases gepresenteerd aan de jury, Redkiwi zal het daarbij opnemen tegen onder andere Booking.com, Schiphol en KPN. Niet de minste dus, en dat maakt ons zeer trots!

De offshore branche ligt Redkiwi goed

Redkiwi heeft veel klanten binnen de offshore branche. De opdracht van Smit Lamnalco was duidelijk: Ontwikkel een moderne, eenvoudige bedrijfswebsite welke de nieuwe positionering en het communicatie-thema – “Dedicated to the extreme” – ondersteunt en versterkt! Smit Lamnalco heeft een grote, wereldwijde maritieme expertise en is gespecialiseerd om te opereren in complexe omstandigheden. Van oudsher is het bedrijf en de industrie gewend te communiceren door de schepen centraal te stellen. De nieuwe positionering focust zich op de mensen en de beleving en secundair op de schepen. Deze branding-website is opvallend anders dan die van hun concurrenten. Hierdoor valt de site binnen de branche enorm op. Daarnaast is de site bijzonder snel en draagt het bij aan het imago van het Smit Lamnalco.

Na de presentaties op vrijdag 18 mei sleept de helft van de projecten een nominatie in de wacht. De winnaar in de categorie ‘ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf’ wordt op 30 oktober 2018 bekendgemaakt. Wij zijn er klaar voor!

Bekijk de website van Smit Lamnalco

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.