Redkiwi is nu Magento Bronze Solution Partner!

Nieuws
E-commerce
10/7/2012
minuten lezen
Redkiwi is Magento Bronze Solution partner, een certificaat voor Magento experts in de gehele wereld.

Vanaf heden is Redkiwi een officiële ‘Magento Bronze Solution Partner’. Dit toont aan dat wij dé kennis in huis hebben om een goede, resultaatgerichte webshop te ontwikkelen. Hiervoor is specialistische kennis op het gebied van design, development en eCommerce nodig.

Magento is een eCommerce platform dat wereldwijd meer dan 110.000 webwinkel eigenaren op hun wensen bedient. Het is gebouwd met een open source technologie en wordt ondersteund door Solution Partners wereldwijd en vele developers. Het beheersysteem van Magento bevat talloze mogelijkheden om een webwinkel op maat te kunnen realiseren. Bovendien is Magento schaalbaar en daardoor uitermate geschikt voor zowel een beginnende winkelier als professionele e-commerce bedrijven.

Magento over solution partners:

“Magento Solution Partners have a strong knowledge of the Magento platform and eCommerce, a broad set of design, development, integration and marketing skills, as well as a record of successful Magento implementations. Magento Solution Partners are design and eCommerce experts, but more importantly, they are Magento specialists who can help you achieve excellence in eCommerce.”

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Redkiwi is blij met het bronze Magento partnership. Het bevestigt dat wij inderdaad goede webshops bouwen! Bent u nieuwsgierig geworden of wij iets voor u kunnen betekenen op het gebied van eCommerce? Of haalt u niet voldoende rendement uit uw huidige webshop?

Neem dan contact op voor meer informatie.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.