Redkiwi neemt alterNET over en neemt daarmee een volgende stap in haar groeiambitie

Nieuws
Digital Agency
29/1/2018
minuten lezen
Redkiwi zet de volgende stap in haar groeiambitie door de overname van alterNET.

Rotterdam, 29 januari 2018 – Full service digital agency Redkiwi neemt alterNET over. Internetbureau alterNET is de marktleider in Nederland voor gemeente implementaties van het TYPO3 CMS. Redkiwi neemt hiermee een volgende stap in de strategie om haar positie op de markt verder te versterken.

Overname van Alternet door full service internetbureau Redkiwi

Jasper Verbunt, CEO van Redkiwi: “AlterNET heeft de afgelopen 20 jaar veel Open Source kennis en ervaring opgedaan. Door de overname van deze sterke speler op het gebied van TYPO3 krijgt Redkiwi nog meer specialistische kennis en ervaring van TYPO3 oplossingen in huis. Daarbij zijn de TYPO3 Gemeentekit en de Social Intranetkit een mooie aanvulling op ons productportfolio.”

alterNET is vandaag verhuist

Hans Olthoff CEO van alterNET vult aan: “De klanten van alterNET krijgen door deze overname de voordelen van een full service internetbureau dat zowel strategie, design als ontwikkeling in huis heeft. Daarnaast werkt Redkiwi met specialistische hechte teams waardoor de lijntjes kort zijn en we onze klanten daarmee nog beter kunnen bedienen”. Olthoff zal bij Redkiwi de rol van consultant voor met name de gemeentemarkt vervullen.

Per vandaag is het volledige team van alterNET verhuisd naar de hoofdlocatie van Redkiwi in Rotterdam aan de Dunantstraat 8. Van hieruit zal de komende maanden hard gewerkt worden aan de verdere integratie van beide organisaties.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.