Redkiwi neemt The Stardusters over

Full Service

Redkiwi
Technologie
Marketing
Strategie

30.04.2023

20 april 2023, Rotterdam - Digital agency Redkiwi lijft het strategie & creatie bureau The Stardusters in. Beide bedrijven gaan verder als één bedrijf in één kantoor. The Stardusters zullen als label blijven bestaan binnen Redkiwi.

Full service

Oprichter en mede-eigenaar van Redkiwi, Jasper Verbunt, is enthousiast over de nieuwe combinatie. ‘The Stardusters is een toonaangevend bureau in Rotterdam met sterke strategische en creatieve kwaliteiten en een mooi klantenportfolio. Samen met onze eigen digitale expertise zijn we nu in staat om klanten nog beter te helpen met het realiseren van hun doelstellingen. We worden full service en toonaangevend op het gebied van strategie, marketing, creatie en technologie.'

Ook oprichter en mede-eigenaar Reinoud Wolff van The Stardusters deelt het enthousiasme: ‘Jasper en ik kennen elkaar al jaren en zien naast de complementaire expertise ook een culturele match tussen beide bedrijven: Rotterdamse nuchterheid, keihard werken, plezier maken en hoge kwaliteit willen bieden aan onze klanten.

Vernieuwde identiteit

De combinatie bestaat uit 50 medewerkers en blijft gevestigd in Rotterdam. Als onafhankelijk bureau behoudt Redkiwi de persoonlijke en flexibele aanpak van de kleine bureaus, maar met de expertise en professionaliteit van een groot bureau. De komende periode zal Redkiwi actief naar buiten treden met zijn nieuwe identiteit, vernieuwde dienstenaanbod en de doorvertaling naar een nieuwe website.

Over The Stardusters

The Stardusters is opgericht in 2021 door Reinoud Wolff en Steven Olde Hengel. Het bedrijf bestaat uit 7 medewerkers en werkt voor klanten als Tomorrowland, SLAM!, 100%NL, MAAS Koffie, Erasmus MC Rotterdam en Stichting Support Casper.

Jasper Verbunt
CEO & Founder

Benieuwd naar onze fullservice aanpak?

Neem dan contact met ons op.

CONNECT MET JASPER STUUR EEN E-MAIL