Redkiwi neemt strategie & creatie bureau The Stardusters over

Nieuws
Full service
20/4/2023
minuten lezen
Reinoud Wolff, Jasper Verbunt, Steven Olde Hengel

20 april 2023, Rotterdam - Digital agency Redkiwi lijft het strategie & creatie bureau The Stardusters in. Beide bedrijven gaan verder als één bedrijf in één kantoor. The Stardusters zullen als label blijven bestaan binnen Redkiwi.

Full service

Oprichter en mede-eigenaar van Redkiwi, Jasper Verbunt, is enthousiast over de nieuwe combinatie. ‘The Stardusters is een toonaangevend bureau in Rotterdam met sterke strategische en creatieve kwaliteiten en een mooi klantenportfolio. Samen met onze eigen digitale expertise zijn we nu in staat om klanten nog beter te helpen met het realiseren van hun doelstellingen. We worden full service en toonaangevend op het gebied van strategie, marketing, creatie en technologie.'

Ook oprichter en mede-eigenaar Reinoud Wolff van The Stardusters deelt het enthousiasme: ‘Jasper en ik kennen elkaar al jaren en zien naast de complementaire expertise ook een culturele match tussen beide bedrijven: Rotterdamse nuchterheid, keihard werken, plezier maken en hoge kwaliteit willen bieden aan onze klanten.

Vernieuwde identiteit

De combinatie bestaat uit 50 medewerkers en blijft gevestigd in Rotterdam. Als onafhankelijk bureau behoudt Redkiwi de persoonlijke en flexibele aanpak van de kleine bureaus, maar met de expertise en professionaliteit van een groot bureau. De komende periode zal Redkiwi actief naar buiten treden met zijn nieuwe identiteit, vernieuwde dienstenaanbod en de doorvertaling naar een nieuwe website.

Over The Stardusters

The Stardusters is opgericht in 2021 door Reinoud Wolff en Steven Olde Hengel. Het bedrijf bestaat uit 7 medewerkers en werkt voor klanten als Tomorrowland, SLAM!, 100%NL, MAAS Koffie, Erasmus MC Rotterdam en Stichting Support Casper.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.