SpinAwards nominatie te pakken

Nieuws
Awards
24/2/2020
minuten lezen
Redkiwi is samen met Eshuis genomineerd voor een SpinAward.

De nominaties zijn bekend en met Eshuis dingen wij op 9 april mee voor een felbegeerde SpinAward!

SpinAwards

De digitale transformatie van Drukkerij Eshuis is in de categorie E-commerce genomineerd voor een SpinAward! En daar zijn wij super trots op.

Drukkerij Eshuis produceert etiketten en verpakkingen voor merken zoals Coca-Cola & Grolsch. Redkiwi is gevraagd om de offline bestel- en drukprocessen te digitaliseren zodat ook het MKB bij Eshuis online maatwerketiketten kan bestellen. De webshop is gekoppeld met ordersystemen, hierdoor start een bestelling volautomatisch de drukpers in deze e-commerce oplossing. Door deze volledige digitale transformatie loopt Eshuis voorop in de digitalisatie binnen een traditionele branche.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De SpinAwards

De SpinAwards zijn bedoeld voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. Deze prijzen worden al sinds 1998 uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. Dit wordt georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media.

Award night!

Tijdens de SPIN Inspiration Day op donderdag 9 april krijgen wij de kans om de case van Eshuis aan de Spin-jury toe te lichten. Natuurlijk hopen wij een mooie Gouden of Zilveren SpinAward binnen te slepen. We nemen het op tegen mooie projecten van Kramp, Choices by DL en Bugaboo. We’ll keep you posted :).


Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.