Van zolderkamer startup naar full service Digital Agency

Nieuws
Digital Agency
19/6/2017
minuten lezen
Jasper Verbunt over het ontstaan van full service internetbureau Redkiwi. Van zolderkamer startup naar wat Redkiwi nu is.

In 2005 begon startup Redkiwi met de ambitie om hét bureau van Nederland te zijn met de grootste digitale impact. Op een zolderkamer richtten twee oud-studiegenoten uit Delft, Victor Straatman en Jasper Verbunt, internetbureau Redkiwi op. Inmiddels lieten honderden klanten Redkiwi groeien. Het team met kiwi’s groeide uit tot 40 digitale designers en doeners. En is Redkiwi de afgelopen jaren van echte startup gegroeid naar een full service Digital Agency.

We took off our brown furry coat

Een andere kijk verdient ook een ander jasje. Vandaar dat Redkiwi is pivoting the business en een nieuwe positionering en huisstijl heeft ontwikkeld. Tijdens het jubileumfeest voor klanten en medewerkers is de Relaunch van Redkiwi onthuld en heeft de vooraanstaande keynote spreker, ir Kees Aarts, Technology Pioneer verrassende verbanden gelegd die op zowel een positieve als ongemakkelijke manier je aan het denken zet. De dag stond in teken van zakelijke én duurzame ambities.

Over Redkiwi

Wij zijn Redkiwi. Wij geloven dat mens en technologie elkaar verder brengen. Met onze digitale creaties zoals websites, e-commerce en web applications dragen wij hier voortdurend aan bij. De mens en zijn customer journey staan centraal in onze ontwerpen, die altijd functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Wij brengen organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. In alles wat wij doen gaan wij voor de beste online oplossingen. Create Digital Impact. www.redkiwi.nl

Meerdere jaren op rij is Redkiwi uitgeroepen tot het snelst groeiende internetbureau van Nederland (FD Gazellen Awards & Deloitte Fast50). En dit jaar is Redkiwi ook genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2017.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.