Webinar: Advertising in de drukste maanden van het jaar

Webinar
Digital Marketing
23/9/2020
minuten lezen
Advertising is het hele jaar door relevant, maar in de drukste maanden van het jaar extra belangrijk om dit goed in te zetten.

Samen met LinkedIn geven wij op donderdag 15 oktober een gratis webinar; Michael Wiersma (Advertising specialist Redkiwi) & Lennert Beckx (Client Solutions Manager LinkedIn) laten je zien hoe jij je voorbereid op de drukste maanden van het jaar in deze tijd.

59% meer uitgaven

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat veel organisaties in een versnelde online groei zijn gekomen. Daardoor zal het grootste gedeelte van hun activiteiten online uitgevoerd worden en de cijfers onderbouwen dat. Er wordt 59% meer uitgegeven aan online shopping t.o.v. 2019. Dit wetende, hoe zal het digitale advertising landschap eruit zien in de drukste maanden van het jaar? Om antwoord te geven op deze vraag geven wij in samenwerking met Linkedin dit webinar en gaan wij in op hoe je jouw organisatie voorbereid op de drukste maanden van het jaar.

Donderdag 15 oktober van 14.00 - 15.00 uur

Michael is Advertising specialist bij Redkiwi en doet alles voor het juiste resultaat. Na zijn eerste bak koffie checkt hij of de campagnes die hij heeft opgezet bijdragen aan de doelstellingen van de klant. Michael is enorm gefascineerd door de manieren waarop ondernemingen hun doelgroep digitaal kunnen bereiken en hoe hij hierbij kan helpen betere resultaten te boeken.

Lennert is Client Solutions Manager bij Linkedin, en helpt organisaties in Nederland succesvol te worden met hun digitale B2B marketing strategie via LinkedIn Advertising. Lennart is gepassioneerd in B2B sales en marketing, digitale transformatie en om samen te werken met bedrijven en organisaties met als doel voor hen een positieve en duurzame impact te creëren. Dit doet hij door o.a. te helpen nieuwe business te genereren en bestaande business uit te breiden.

Inschrijvingen zijn gesloten.

Wil je de replay ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.