Webinar: transformeren met digital als basis

Webinar
Digitale transformatie
8/1/2021
minuten lezen
Digitale transformatie door Jasper Verbunt in een nieuw webinar.

Op dinsdag 26 januari gaven wij een gratis webinar; Jasper Verbunt vertelde alles over het realiseren van een digitale transformatie voor jouw organisatie. Het webinar is hier terug te kijken.

Digitale transformatie

Elke organisatie heeft (digitale) uitdagingen. De digitale transformatie is de volgende stap in een reeks technologische ontwikkelingen sinds de industriële revolutie. Deze transformatie gaat hand in hand met een nieuwe manier van werken en communiceren bij organisaties. Bestaat jouw business nog over 3 – 5 jaar? Waarom blijft jouw organisatie bestaansrecht hebben en je concullega niet?

Traditionele problemen die opgelost kunnen worden door het gebruik van technologie, dat is digitale transformatie. Jasper legt in dit webinar uit dat digitale transformatie een proces is om kansen, verwachtingen en mogelijkheden in te zetten voor een (meer) digitaal georiënteerde organisatie.

Dinsdag 26 januari om 14.00 - 15.00 uur

Jasper Verbunt: CEO & Founder van Redkiwi (2004), richt zich binnen Redkiwi volledig op innovatie en management. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Digital Agencies (DDA) met de portefeuille Thought Leadership. Daarbij vertegenwoordigt hij de visie van de Nederlandse digitale industrie en is hij als innovatie-expert een graag geziene spreker op events in de digitale branche.

Het webinar is geweest, maar is hier terug te kijken.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.