Webinar: wat levert een duurzame toenadering op?

Webinar
E-commerce
15/3/2021
minuten lezen
Welke kansen bestaan er als je duurzaam gaat ondernemen? Gijs praat je bij in dit webinar van Redkiwi.

Dinsdag 30 maart staat bij Redkiwi in het teken van duurzaamheid binnen de E-commerce wereld. Gijs Bitter deelt zijn expertise als E-commerce Consultant in een gratis webinar. Wat levert een duurzame toenadering op? Hoe verwezenlijk je dit op korte termijn? Schrijf je in voor het webinar om samen met Gijs het antwoord op (onder andere) deze vragen uit te pluizen.

Het duurzame proces versnellen: praktische tips voor verantwoord ondernemen

Vandaag de dag draait E-commerce om meer dan puur verkopen via het internet. Achter een webshop zit bijvoorbeeld een Marketplace. Mensen verwachten service als same day delivery en worden zich bewuster van digitalisering. Door de huidige pandemie werken meer mensen thuis, zijn de winkels grotendeels gesloten en wordt er dus meer online gekocht. Het aantal webshops is het afgelopen jaar toegenomen met ruim 20% en het totale aantal aankopen steeg met 27% naar 335 miljoen.

Mensen zijn meer dan ooit bezig met gezond leven, ze zijn zich bewuster van hun ecologische footprint. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf duurzamer opereert? En hoe speel je in op de behoeftes van jouw klant? Gijs geeft in deze webinar praktische tips om duurzamer te ondernemen, zodat we samen verduurzaming kunnen versnellen.

Webinar: Duurzaamheid in E-commerce

Dinsdag 30 maart om 14:00 - 15:00 uur

E-commerce Consultant Gijs werkt al 10 jaar met gedrevenheid bij Redkiwi. Hij maakte zijn start op Support maar is zich al snel gaan specialiseren in Magento en E-commerce. Gijs is Adobe Certified Expert en hij houdt zich het liefst met consultancy bezig.

Samen met het E-commerce team, het projectteam en het Digital Marketing team vertaalt Gijs de wensen van de klant naar strategische oplossingen. Hij denkt mee, adviseert en maakt een vertaalslag naar de techniek.
De insteek achter zijn werkwijze is samen met de klant verder groeien als strategisch partner. Gijs maakt geen loze beloftes, maar werkt mee aan een verbeterde digitale ontwikkeling.

Alvast van Gijs leren over online versus offline shopping? Bekijk dan hier zijn webinar over het optimaliseren van je webshop met ervaringen vanuit de winkelstraat terug.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.