Webinar: trends in digital [gratis]

Webinar
Digital Agency
14/7/2020
minuten lezen
Nieuwe trends in de digitale wereld, benieuwd wat die zijn? Catherina verteld je er alles over.

Op donderdag 6 augustus geeft Catherina Bostantzis een gratis webinar; de trends in digital. Tijdens dit webinar willen wij jou vooral inspireren en prikkelen om weer vooruit te durven kijken.

De 'hype' voorbij

Met constante updates, nieuwe technieken en veranderingen in algoritmen, worstelen marketeers vaak om bij te blijven. Bewust zijn van het speelveld met opkomende of voortdurende trends is essentieel in de veranderende digitale wereld.

Trends zijn er om te volgen en op in te spelen wanneer dat passend en/of nodig is. We kunnen allemaal een aantal trends opnoemen maar welke trends maken nu al onderdeel uit van ons dagelijkse (digitale) bestaan? Wat zijn de trends in de digitale wereld van nu en morgen die inmiddels de ‘hype’-fase hebben overleefd en welke trends zijn relevant voor jouw doelgroep en jouw organisatie?

Webinar; trends in digital

Donderdag 6 augustus 14.00 - 14.45 uur

Catherina Bostantzis is Senior digital consultant bij Redkiwi. Zij werkt samen met verschillende klanten om hun visie en doelstellingen te vertalen naar een digitale strategie en roadmap. Samen met de klant helpt zij de strategie uit te voeren, prioriteiten te stellen en het realiseren van de gestelde doelen. Catherina houdt de trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om elke klant op het juiste moment hierover te informeren.

Download bestand

Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens.
Oops, er is iets fout gegaan met het verzenden. Probeer het later opnieuw.

Samen ontwikkelen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.