Goud en tweemaal zilver bij de Indigo Design Awards

De Indigo Awards zijn uitgereikt; de webshop van interieurmerk Bold Monkey en het informatieplatform van OZHZ vielen in de prijzen.

Lees verder

Indigo Design Awards 2020

De Internationale design awards worden jaarlijks in verschillende categorieën toegekend: Graphic, Digital – UX UI, Mobile, Game en Social Change Design. De juryleden, van onder andere multinationals als Google, Pintererst, Tinder en Ikea, beoordeelden de inzendingen uit meer dan 50 landen. Dit jaar zijn de webshop van Bold Monkey en het informatieplatform van OZHZ bekroond met een Award in de categorie Digital – UX UI.

Bold Monkey

Met Bold Monkey, de maximalisten van de interieurwereld, wonnen wij met de ‘no time for dullness webshop’ goud voor ‘UX, Interface & Navigation’ en zilver voor ‘Website Design’. 

De webshop van Bold Monkey heeft, net als de collectie van het design interieurmerk, een eigenzinnig design. De kleuren zijn gedurfd en de gebruiksvriendelijke webshop is populair bij mensen die gaan voor uniek in plaats van uniform. Voor Zuiver B.V. (sinds 1998) is Bold Monkey het eerste merk dat zij ook zelf online aan consumenten aanbieden. Zuiver B.V. ken je wellicht van de merken Zuiver en Dutchbone die inmiddels al in meer dan 70 landen worden verkocht.

Supertrots zijn we op het winnen van maar liefst twee design awards. Ons credo ‘Stay Bold, Not Beige’ vind je terug in het opvallende webdesign. Het is een enorm compliment dat dit gewaardeerd wordt in de vorm van twee Indigo Design Awards. We zijn trots op het hele team dat met veel passie en plezier aan de webshop werkt.

Eveliene van Zanten

Digital Marketeer

OZHZ

Ook Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) viel in de prijzen. In de categorie ‘Website Design’ pakte de omgevingsdienst een zilveren award. 

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid voert controles uit, verleent vergunningen, adviseert gemeenten en biedt informatie aan bewoners en bedrijven over de leefomgeving, het milieu en de natuur. Op het platform komt de informatie over verschillende thema’s en vergunningen overzichtelijk bijeen. Vragen, schademeldingen en klachten van bewoners worden efficiënt verwerkt; het design is fris, open en bijzonder eenvoudig navigeerbaar. 

Als toezichthouder en vergunningverlener heb je juist een aansprekend, laagdrempelig en eenvoudig design nodig. Het is daarom een supermooi compliment dat niet alleen onze inwoners en ondernemers de site aanspreekt, maar ook de jury van de Indigo Design Awards.

Martin Vermeulen

Senior Communicatieadviseur

Het is niet de eerste keer dat de platformen van Bold Monkey en OZHZ in de prijzen vallen. Bold Monkey werd eerder dit jaar ‘Platinum Winner 2020’ voor Creativity Web Design bij de AVA Digital Awards. OZHZ is genomineerd voor de Computable Awards, deze worden later dit jaar uitgereikt.

Ook een award-winning platform ontwikkelen?

Neem contact op met Edwin

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.