Medians wint Silver (design) en Bronze (UX) bij Indigo Awards!

Bij de Indigo Design Awards worden prijzen uitgereikt voor de beste Internationale design projecten.

Lees verder

INDIGO AWARDS 2019

Het platform van Medians is in 2 categorieën in de prijzen gevallen bij de Indigo Design Awards. Verschillende prominente experts uit het vak van onder andere Google, Youtube en Pinterest bekroonden Medians op het gebied van design. In de categorie ‘Website Design’ is Medians SILVER WINNER en in de categorie ‘UX, Interface & Navigation’ ontvingen wij een BRONZE WINNER certificaat.

Medians is een online platform voor onderzoek naar de effecten van nieuwe medicijnen. Potentiële proefpersonen vinden er een overzicht van de huidige medische onderzoeken. Redkiwi heeft een platform gerealiseerd met een optimale user-experience. Door het nieuwe platform zijn er meer proefpersonen. Het aantal support vragen is afgenomen en de conversie is aanzienlijk verhoogd; Nederland +35%, Belgie +35%, Duitsland +50%.

Een mooie bevestiging dat ons gezamenlijke doel, dat de nieuwe website naast het uitstralen van vertrouwen voor de gebruikers ook gebruiksvriendelijk op zowel desktop als mobiel moet zijn, meer dan geslaagd is!

Lars Admiraal

Co-Founder Medians

Nominaties 2019

Naast het succes bij de Indigo awards, is het platform van Medians ook genomineerd voor het ICT project van het jaar in het MBK bij de Computable Awards. Vorige week werd onze nominatie voor de SpinAwards bekend gemaakt in de categorie e-commerce. Alle taart is inmiddels achter de kiezen en we maken ons op voor de uitreikingen. We houden je uiteraard op de hoogte!