Nominatie Computable Awards. Stem nu voor Medians!

Steun het platform dat proefpersonen werft om meer impact te maken in de medische onderzoekswereld! Gebruik onze uniek stem link!

Lees verder

Steun een project die jouw stem écht verdient!

Medians. Dit platform redt levens. 

Het platform van Medians is een project waar wij met groot plezier aan hebben gewerkt en bijzonder trots op zijn. De impact die het platform heeft op de medische onderzoekswereld is niet alleen bijzonder, maar het redt letterlijk mensenlevens. Niet eerder werden er zo effectief proefpersonen aan onderzoekscentra gekoppeld. Denk aan ziekenhuizen die onderzoek doen naar parkinson, hartfalen en galwegkanker.

Door middel van het platform vinden proefpersonen gemakkelijk de onderzoeken waarvoor zij in aanmerking komen. En ondanks de stijgende economie, waardoor doorgaans minder proefpersonen beschikbaar zijn, weet Medians de conversie van het aantal proefpersonen in Nederland, Belgie en Duitsland met 35 tot 50% te verhogen. 

Dat verdient een… Computable Award!

Medians is genomineerd in de categorie ICT project van het jaar in het MKB. Weten waarom de vakjury Medians ook zo bijzonder vindt? Lees hier het juryrapport. Eerder dit jaar ontvingen wij de Internationale Indigo Design Awards in de categorieën ‘website design’ en ‘UX, Interface & Navigation’ voor het platform van Medians.

De einduitslag van de Computable Awards wordt voor 50% bepaald door de vakjury en voor 50% door het publiek. Hierdoor is jouw stem onwijs belangrijk! Help Medians om meer impact te maken in de medische wereld!

Stem nu op een project dat jouw stem ook echt verdient! Gebruik de unieke link hieronder.

Weten hoe wij voor jou impact kunnen maken?

Neem contact op met Savana

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.