Nominatie International TYPO3 Award!

Ons project Zorgkantoor Zorg en Zekerheid is genomineerd voor een International TYPO3 Award.

Lees verder

Het project Zorgkantoor Zorg en Zekerheid

Het project Zorgkantoor Zorg en Zekerheid is genomineerd voor een International TYPO3 Award. Naast een aantal buitenlandse platformen gaat Zorgkantoor op voor een award van het bekende CMS TYPO3. Zorgkantoor Zorg en Zekerheid is genomineerd in de categorie ‘Health’. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het gala van TYPO3 Conference 2019.

Het overzichtelijke informatieplatform van Zorgkantoor Zorg en Zekerheid helpt cliënten bij hun zoektocht naar langdurige intensieve zorg in de regio. De grote verscheidenheid aan informatie en de enorme hoeveelheid aan content voor verschillende doelgroepen is samengevoegd tot een overzichtelijk platform met slimme toepassingen. Gebruiksvriendelijke functionaliteiten als voice search, keuzehulpen, video’s, een zorgwoordenboek en een interactieve zorgaanbiederskaart begeleidt zowel de cliënten als de zorgaanbieders in een paar stappen bij het vinden van de juiste zorg voor de cliënt. De zorgaanbiederskaart biedt zeer uitgebreide zoekfilters. Zo kan men filteren op ligging en de aanwezigheid van meubilair maar zelfs ook op de aanwezigheid van een kapper, muziektherapie of de profilering op basis van religie. De gebruiksvriendelijkheid van dit platform staat centraal en daarom wordt de website continu geoptimaliseerd op basis van verkregen data uit user testings en analytics.

Het is niet de eerste keer dat een project van Redkiwi genomineerd is voor International TYPO3 Award. In 2018 werd het glazen beeldje in de wacht gesleept met het project van Gemeente Leiden. Redkiwi won toen in de categorie ‘Government’

Weten hoe wij voor jou impact kunnen maken?

Neem contact op met Edwin

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.