Redkiwi in de top 5 van de RED Alert 2019!

De Red Alert is uit met de beste digital agencies van Nederland! De resultaten van het onderzoek verschenen vorige maand al via een sneak peek in de FONK50. 

Lees verder

De beste bureau's van 2019

De Red Alert is uit met de beste digital agencies van Nederland! De resultaten van het onderzoek verschenen vorige maand al via een sneak peek in de FONK50. 

In de FONK50, die jaarlijks wordt opgesteld door het digital branchemagazine FONK, zijn de beste 50 bureau’s van Nederland opgenomen. Jaarlijks laat het blad, door marktonderzoeksbureau Multiscope, een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder de klanten van verschillende digital agencies. In de categorie full service bureaus middelgroot I’ zijn onze klanten ondervraagd over 13 verschillende onderwerpen. Op basis van de resultaten van deze onderwerpen zijn wij gestegen ten opzichte van vorig jaar. 

Dit jaar staan wij in de top 5!

In deze 25e editie van de RED Alert zijn naast de resultaten ook de presentaties opgenomen van dé bureau’s binnen onze branche. Ook Redkiwi mag zich tot deze groep rekenen en wij zijn dan ook, inclusief een bureaupresentatie, op pagina 122 en 124 te vinden in de RED Alert 2019.

Wij danken al onze klanten die hebben meegewerkt aan het tevredenheidsonderzoek van FONK. Wij zijn wederom ontzettend blij met het resultaat en trots op onze positie in de markt. 

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Benno

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.