Redkiwi wint Platinum en Gold bij de AVA Digital Awards 2020.

Bold Monkey en Zorgkantoor Zorg & Zekerheid winnen Platinum en Gold bij deze internationale awards.

Lees verder

Platinum & Gold!

De winnaars van de AVA Digital Awards zijn bekendgemaakt. Met de case van Bold Monkey en de case van Zorgkantoor Zorg & Zekerheid viel Redkiwi tweemaal in de prijzen. In de categorie Creativity Web Design (website) zijn wij met Bold Monkey ‘Platinum Winner 2020’ geworden. Met Zorgkantoor Zorg & Zekerheid mogen wij ons in de categorie Website Government ‘Gold Winner 2020’ noemen. 

“Een heel mooi compliment van de international professionals uit het vak”, aldus de opgetogen Edwin Plag – CCO bij Redkiwi. “We mogen ons met de winst van deze AVA Awards in hetzelfde rijtje plaatsen als Pepsi, Hilton en WeTransfer, dat is heel gaaf.”

AVA Digital Awards is een internationale competitie voor projecten van creatieve professionals op het gebied van concept, projectmanagement, design en productie. De winnende projecten maken deel uit van de evolutie van digitale communicatie, variërend van audio- en videoproducties tot websites met interactieve componenten.

De awards worden uitgereikt namens de Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP). Deze internationale organisatie bestaat uit duizenden professionals op het gebied van productie, marketing, communicatie, reclame en public relations. De AMCP eert en beloont wereldwijd opvallende prestaties uit de branche.

Eveliene van Zanten – Digital marketeer bij Bold Monkey – over de Platinum Award: “No time for dullness! En zo ook bij Redkiwi, er wordt altijd gewerkt met veel enthousiasme, passie en plezier. Dit zie je terug in onze over de top webshop en nu ook in het winnen van awards!”

Ook Florian Schoemaker – Senior Beleidsmedewerker Zorgkantoor Zorg & Zekerheid – is trots op het resultaat en het behalen van de award. Eerder dit jaar sleepten zij een nominatie in de wacht voor een International TYPO3 Award. Schoemaker: “Deze AVA Award is een enorm compliment voor het hele team dat de afgelopen drie jaar hard gewerkt heeft aan de website. Deze gouden winst motiveert ons om met nog meer inzet samen met Redkiwi onze (digitale) dienstverlening te optimaliseren.”

“We mogen ons met de winst van deze AVA Awards in hetzelfde rijtje plaatsen met namen zoals Pepsi, Hilton en WeTransfer, dat is heel gaaf.”

Edwin Plag

CCO Redkiwi

Ook een award winning case maken?

Neem contact op met Benno

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.