Nominatie SpinAwards 2020.

De nominaties zijn bekend en met Eshuis dingen wij op 9 april mee voor een felbegeerde SpinAward!

Lees verder

SpinAwards

De digitale transformatie van Drukkerij Eshuis is in de categorie E-commerce genomineerd voor een SpinAward! En daar zijn wij super trots op. 

Drukkerij Eshuis produceert etiketten en verpakkingen voor merken zoals Coca-Cola & Grolsch. Redkiwi is gevraagd om de offline bestel- en drukprocessen te digitaliseren zodat ook het MKB bij Eshuis online maatwerketiketten kan bestellen. De webshop is gekoppeld met ordersystemen, hierdoor start een bestelling volautomatisch de drukpers. Door deze volledige digitale transformatie loopt Eshuis voorop in de digitalisatie binnen een traditionele branche. 

De SpinAwards

De SpinAwards zijn bedoeld voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. Deze prijzen worden al sinds 1998 uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. Dit wordt georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media.

Award night!

Tijdens de SPIN Inspiration Day op donderdag 9 april krijgen wij de kans om de case van Eshuis aan de Spin-jury toe te lichten. Natuurlijk hopen wij een mooie Gouden of Zilveren SpinAward binnen te slepen. We nemen het op tegen mooie projecten van Kramp, Choices by DL en Bugaboo. We’ll keep you posted :). 

Vet!

Jasper Verbunt

CEO

Ook een award case maken?

Neem contact op met Edwin

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.