Redkiwi op uitje!

Ook dit kwartaal stond er weer een super gezellig uitje op de planning. Een weekendje strand en stappen in Haarlem. Daar zijn de kiwi’s wel voor te porren.

Lees verder

Teamuitje 14 & 15 juni 2019.

Gezellig, samen, uitgeput!

Elke vrijdag een nieuwsuurtje met borrel, elke maand een afsluiting met pizza’s en een borrel en elk kwartaal een tof uitje. Bij Redkiwi weten ze wat er nodig is om van een grote club mensen; 1 team te maken. Zo startten we vrijdag 14 juni met een inspirerende sessie over de toekomst van de digitale wereld. Waar gaat “het” heen en hoe kunnen wij onze klanten verder helpen? Na de lunch startte een tweedaags speelkwartier. 

Op het strand van Haarlem vonden verschillende teambuildingsactiviteiten plaats en werd de dag afgesloten met een BBQ. Kiwi Jarah maakte er een mooie video van!

‘s Avonds is het hele team uit geweest in het altijd gezellige Haarlem. Geen tijd voor katers want de volgende dag stond iedereen al vroeg klaar voor niets minder dan een avontuur op zee: ribvaren! Een hele mooie beleving en onwijs gezellig.

Redkiwi bestaat uit een jong en ambitieus team en we groeien hard. Ook een kiwi worden? Houd onze vacatures in de gaten en wellicht ga jij volgende keer gezellig met ons mee!

Bel Lizbeth

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, gif, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, gif, doc, docx.