Webinar: data in een overzichtelijk dashboard [gratis]

Danielle van Winden laat zien hoe je data in een overzichtelijk dashboard giet, wat dit jou als manager kan opleveren en waarmee je bovendien slimmere zakelijke beslissingen kunt nemen.

Inschrijven

Data visualiseren helpt

Jouw data kan je zo veel vertellen. Maak jij hier al gebruik van? Ontdek de kracht van data door middel van interactieve dashboards en prachtige rapporten die jouw organisatie slimmer maken. 

Tijdens dit webinar gaan wij in op de mogelijkheden binnen Google Data Studio en wat dit overzicht voor jou als marketing manager en jouw team kan opleveren. Daarnaast geven we tips en tricks om te bepalen wat je wel en niet terug moet laten komen in je dashboard. 

Wil jij ook weten wat een rapportage in Google Data Studio jouw kan opleveren? Bekijk dan de opname van het webinar.

Webinar: data in een overzichtelijk dashboard

Door Danielle

Danielle van Winden is digital marketing consultant bij Redkiwi en fan van data. Als een soort puzzel zorgt zij ervoor dat de marketingmogelijkheden naadloos in elkaar overlopen en overzichtelijk staan weergeven in een dashboard.

Wil je meer weten over data en dashboards?

Stel je vraag

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Danielle

Digital marketing consultant
010 281 96 33
vanwinden@redkiwi.nl
Danielle van Winden