Webinar: De digitale klantreis [gratis]

Wil je het webinar graag bijwonen? Jasper Verbunt helpt je op weg met het creëren van de optimale digitale klantreis. Schrijf je nu in voor het webinar.

Inschrijven

Creëer de optimale customer journey

Hoe verloopt de continu veranderende klantreis vandaag de dag en welke rol speelt digitaal daarbij? Een goed platform biedt optimaal gebruikersgemak en draait om het behalen van resultaat. Het is belangrijk dat je bezoekers helpt bij het maken van keuzes. Met behulp van duidelijke navigatie en een consistente beleving moeten jouw bezoekers in een paar klikken hun doel bereiken. 

Om de ideale klantreis vanuit het klantperspectief te faciliteren, moet je met een aantal fases rekening houden. Want hoe krijg je iemand van buyer journey naar customer journey of vice versa? Jasper helpt jou, door middel van checklists en inspirerende cases, graag op weg met het uitzetten van een optimale customer journey. 

Sluit aan bij het gratis webinar!

Webinar digitale customer journey

Dinsdag 22 december om 14.00 uur.

Jasper Verbunt: CEO & Founder van Redkiwi (2004), richt zich binnen Redkiwi volledig op innovatie en management. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Digital Agencies (DDA) met de portefeuille Thought Leadership. Daarbij vertegenwoordigt hij de visie van de Nederlandse digitale industrie en is hij als innovatie-expert een graag geziene spreker op events in de digitale branche.