Webinar: Digitale transformatie [gratis]

Op donderdag 28 mei geven wij een gratis webinar; Jasper Verbunt vertelt je alles over het realiseren van een digitale transformatie voor jouw organisatie.

Het je het live webinar gemist en wil je de opname bekijken? Dat kan via deze link.

Inschrijven

Digitale transformatie

Elke organisatie heeft (digitale) uitdagingen. De digitale transformatie is de volgende stap in een reeks technologische ontwikkelingen sinds de industriële revolutie. Deze transformatie gaat hand in hand met een nieuwe manier van werken en communiceren bij organisaties. Bestaat jouw business nog over 3 – 5 jaar? Waarom blijf jij bestaan en je concullega niet? 

Traditionele problemen die we kunnen oplossen door het gebruik van technologie, dat is digitale transformatie. Jasper legt in dit webinar uit dat digitale transformatie een proces is om kansen, verwachtingen en mogelijkheden in te zetten voor een (meer) digitaal georiënteerde organisatie. 

Het je het live webinar gemist en wil je de opname bekijken? Dat kan via de link: Webinar Digitale transformatie.

Webinar digitale transformatie

Donderdag 28 mei om 14.00 - 15.00 uur (inschrijving gesloten)

Jasper Verbunt: CEO & Founder van Redkiwi (2004), richt zich binnen Redkiwi volledig op innovatie en management. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Digital Agencies (DDA) met de portefeuille Thought Leadership. Daarbij vertegenwoordigt hij de visie van de Nederlandse digitale industrie en is hij als innovatie-expert een graag geziene spreker op events in de digitale branche. 

Wil je het webinar terugkijken? Dat kan via de link Webinar Digitale transformatie.