Webinar: Verleiding in de B2B [gratis]

Op donderdag 2 juli geven wij een gratis webinar; Jasper Verbunt (CEO Redkiwi) laat je zien hoe je jouw klanten als een potentiële (digitale) liefdesrelatie kan zien.

Inschrijvingen zijn gesloten en webinar is geweest.

Inschrijven

B2B2C

B2B commerce wordt nog te vaak functioneel opgepakt. Zo is vaak het eco systeem binnen een organisatie leidend. Dat is een gemiste kans. De bezoeker centraal stellen en verleiden moet altijd de basis zijn. Leer wat de kracht van verleiding kan opleveren en welke stappen je, op welk moment, in de customer journey kan zetten. Leer je klanten te zien als een kans op een (digitale) liefdesrelatie. Swipe Right!

Webinar verleiding in de B2B

Inschrijvingen gesloten

Jasper Verbunt: CEO & Founder van Redkiwi (2004), richt zich binnen Redkiwi volledig op innovatie en management. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Digital Agencies (DDA) met de portefeuille Thought Leadership. Daarbij vertegenwoordigt hij de visie van de Nederlandse digitale industrie en is hij als innovatie-expert een graag geziene spreker op events in de digitale branche. 

Wil je meer weten over verleiding in de B2B?

Inschrijvingen zijn gesloten maar neem vooral contact op!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Jasper

CEO & Founder
010 281 96 33
verbunt@redkiwi.nl
Jasper Verbunt