Cases

Kijk ze shinen!

Yep, we zijn er trots op dat we samen met deze klanten werken naar online succes. En ja, dat levert mooie plaatjes op.

Klanten

Andere toppers waar we voor werken

We werken met plezier samen met deze mooie klanten!

 • Tui Care Foundation
  Tui Care Foundation

  TUI Care Foundation is een onafhankelijke stichting die samen met vakantiegangers direct een bijdrage levert aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen. De site heeft hierin een belangrijke rol. Alle projecten ter wereld die Tui Care Foundation steunt of gesteund heeft zijn terug te vinden op de site en er kan rechtstreeks gedoneerd worden.

  Bezoek website
 • RET.nl
  RET.nl

  Redkiwi heeft de technische realisatie van deze website voor haar rekening genomen. Door een koppeling te realiseren met 9292ov.nl is er een complete reisplanner geïntegreerd. Daarnaast is de volledige dienstregeling terug te vinden en zijn wijzigingen/storingen eenvoudig door het personeel te beheren.

  Klantspecial van de RET
 • Ploum Lodder Princen
  Ploum Lodder Princen

  Ploum Lodder Princen is een Rotterdams advocatenkantoor met zo’n 75 advocaten. De nieuwe site van Ploum is zo opgezet dat de diverse soorten content met elkaar gerelateerd kan worden; nieuws, specialisten, expertises en sectoren. Deze content is ook eenvoudig terug te vinden op overzichtspagina’s met uitgebreide zoekfunctionaliteiten.

  Bezoek website
 • Radar groep
  Radar groep

  Samen met Radar heeft Redkiwi goed gekeken naar het merk en de online doelstellingen van Radar. Op basis van strategische sessies hebben we met het gehele projectteam een concept gecreëerd met daarin oplossingen en plannen voor de nieuwe site. Radar is zeker geen stoffige club en dat moest ook terugkomen in de uitstraling van de site. Het ontwerp is duidelijk en strak, maar bevat ook speelse elementen, zoals gebogen vormen en iconen.

  Bezoek website
 • Nederlands Fotomuseum
  Nederlands Fotomuseum

  Net Nederlands Fotomuseum heeft het grootste fotoarchief van Nederland. Van een groot gedeelte van de foto’s die het museum in bezit heeft, zijn te koop via de webshop. We hebben de shop gebouwd in WooCommerce. Het WooCommerce template van de webshop hebben we helemaal aangepast naar de nieuwe huisstijl van het Fotomuseum. Wat dit project natuurlijk extra leuk maakte, is dat we konden werken met mooi beeldmateriaal!

  Bezoek de webshop
 • Nibud (site & shop)
  Nibud (site & shop)

  Nibud en Redkiwi werken al een tijdje samen. Voor de Nibud website hebben wij de technische implementatie verzorgd. Het functioneel ontwerp en het design was er al. Aan Redkiwi dit keer de schone taak om de technische vertaalslag te maken naar WordPress. Het resultaat mag er zijn! Een poosje later mochten we ook de Nibud shop voor ze ontwerpen en bouwen!

  Bezoek website
 • Feyenoord Fanshop
  Feyenoord Fanshop

  Feyenoord opgericht op 19 juli 1908 heeft sinds 2014 een nieuwe officiële fanshop welke door Redkiwi ontworpen is en technisch gerealiseerd. Het ontwerp is in samenspraak met Made rttdm. In de shop is het mogelijk om jouw eigen shirt samen te stellen door hier bijvoorbeeld je eigen naam op te laten bedrukken. Door een koppeling met S&H Fulfillment worden alle orders direct doorgezet en zorgen zij voor de correcte afhandeling hiervan.

  Bezoek de webshop
 • Wesco
  Wesco

  Het leuke aan de webshop van Wesco is dat je kunt kiezen op kleur. Elke kleur is een categorie waar enkel producten worden getoond die in die kleur verkrijgbaar zijn. Bij binnenkomst op de homepage valt deze balk met kleuren direct op en de kleuren komen natuurlijk op bijna elke pagina terug voor de consistentie van het design. Redkiwi heeft een webwinkel gerealiseerd op het open source CMS-systeem van Magento. Daarnaast heeft Redkiwi een koppeling bewerkstelligd tussen Magento en het in Duitsland gelegen warehouse. Orderinformatie wordt gestuurd richting het warehouse waar vandaan de orders geleverd worden. Een echte Magento maatwerkoplossing dus!

  Bezoek de webshop
 • Teeez
  Teeez

  Teeez verbind de werelden van fashion en beauty. Teeez is meer dan make-up alleen. Een Europees merk met een conventionele rand. Geobsedeerd door mode en een passie om elk seizoen te verrassen en verleiden. Teeez is een template gebaseerde webshop waarover een maatwerk design is gemaakt door Fabrique. De grootste uitdaging was het implementeren van dit design op het bestaande template. Daarin heeft Redkiwi menigmaal creatieve en constructieve oplossingen moeten bedenken.

  Bezoek de webshop
 • Skins Cosmetics
  Skins Cosmetics

  Skins Cosmetics, een webshop met gave functionaliteiten zoals een responsive webshop en de Sample Service. Consumenten kunnen middels de, door Redkiwi ontwikkelde, Sample Service vijf verschillende producten proberen, waardoor Skins veruit het grootste en meest exclusieve niche merkenaanbod van Europa kan aanbieden. Daarnaast zijn de product detailpagina's zorgvuldig door Redkiwi en Skins bekeken en ontwikkeld waar de 'Swatches' een geweldige uitkomst van zijn.

  Bezoek de webshop
 • Like2Cook
  Like2Cook

  Like2Cook is een prachtige webshop geworden voor luxe keukenapparatuur. Like2Cook had behoefte aan een snelle maar zeer professionele oplossing. In overleg met Like2Cook hebben we er daarom voor gekozen om de webshop op te zetten op basis van een template op het CMS Magento. Deze keuze zorgde voor snel online resultaat en natuurlijk voor een professionele uitstraling. De huidige shop biedt Like2Cook de nodige handvatten om te kunnen groeien.

  Bezoek de webshop
 • 123 Pallets
  123 Pallets

  Wie online op zoek gaat naar pallets komt al snel uit bij 123pallets.nl. 123pallets.nl is de grootste palletleverancier in de online markt. In 2011 ging de eerste webshop die we voor deze palletspecialist bouwden life. Halverwege 2015 hadden we de eer om de steeds succesvollere site te vernieuwen, op te frissen én respnsive te maken. De kracht van 123pallets zit hem niet alleen in het assortiment, maar ook in snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De site is zo ingericht dat er veel aandacht gegeven kan worden aan aan goede service en duidelijke productinformatie.

  Bezoek de webshop
In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx Online Advies

Stuur Erik een bericht

Of bel met ons kantoor
010 - 281 96 33