Cases

Our Hall of Fame

Talloze klanten met mooie merken klopten al bij ons aan voor het creëren van Digital Impact. Samen met deze klanten hebben we gewerkt naar hun online impact. En met succes kunnen we deze mooie cases met je delen.

We werken ook samen met...

In alles wat wij doen gaan wij voor de beste online oplossingen. Met die mindset werken we ook voor de volgende klanten.

 • Gezinnig
  Gezinnig

  Gezinnig is een super vrolijke webshop. Ze bedenken en verkopen praktische gezinsproducten. Gezinnig heeft het doel om het gezinsleven te versoepelen. Neem snel een kijkje!

  Bezoek de webshop
 • Spie Nederland
  Spie Nederland

  Spie Nederland helpt haar klanten met het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties. Het is een wereldwijde speler en Redkiwi heeft voor de Nederlandse tak een nieuwe website ontwikkeld. De website inspireert met mooie projecten, artikelen en mensen. De sprekende video's maken het geheel af. Prachtig resultaat, al zeggen wij zelf!

  Bezoek de website
 • JSO
  JSO

  JSO is een adviesbureau voornamelijk gericht op het sociale domein. JSO heeft de gehele visuele identiteit vernieuwd. Nieuw logo, nieuwe kleuren en een nieuw verhaal. Een website kon niet achterblijven. Voor Redkiwi de mooie taak om deze nieuwe identiteit te vertalen naar online.

  Bezoek website
 • InteriorWorks
  InteriorWorks

  InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. InteriorWorks (eerder DockDesignShop) groeit hard en daar hoort een nieuwe uitstraling bij. De shop inspireert en geeft met heel veel fotografie een beeld van hun expertise.

  Bezoek de webshop
 • Nederlands Fotomuseum
  Nederlands Fotomuseum

  Net Nederlands Fotomuseum heeft het grootste fotoarchief van Nederland. Van een groot gedeelte van de foto’s die het museum in bezit heeft, zijn te koop via de webshop. We hebben de shop gebouwd in WooCommerce. Het WooCommerce template van de webshop hebben we helemaal aangepast naar de nieuwe huisstijl van het Fotomuseum. Wat dit project natuurlijk extra leuk maakte, is dat we konden werken met mooi beeldmateriaal!

  Bezoek de webshop
 • VAPRO
  VAPRO

  Van een informatieve naar een inspirerende website. VAPRO is als opleider een begrip in de wereld van de procesindustrie. De industrie dus waar grondstoffen verwerkt worden tot bruikbare eindproducten. Maar: VAPRO doet nog veel meer. Ook in andere branches. En voor verschillende doelgroepen. Ehm… Verwarrend? Geen paniek! De mooie nieuwe VAPRO website maakt alles helemaal duidelijk.

  Bezoek de website
 • Nibud (site & shop)
  Nibud (site & shop)

  Nibud en Redkiwi werken al een tijdje samen. Voor de Nibud website hebben wij de technische implementatie verzorgd. Het functioneel ontwerp en het design was er al. Aan Redkiwi dit keer de schone taak om de technische vertaalslag te maken naar WordPress. Het resultaat mag er zijn! Een poosje later mochten we ook de Nibud shop voor ze ontwerpen en bouwen!

  Bezoek website
 • AVEX
  AVEX

  De wereld van vandaag en morgen vraagt om efficiënter werken en innovatiever communiceren. AVEX draagt daar met toonaangevende audiovisuele oplossingen aan bij. Voor AVEX hebben wij een super cleane website ontwikkeld. De content maakt de website. AVEX verteld hun verhaal door middel van het creëren van verhalen en het uitleggen van expertises.

  Bezoek de website
 • Skins Cosmetics
  Skins Cosmetics

  Skins Cosmetics, een webshop met gave functionaliteiten zoals een responsive webshop en de Sample Service. Consumenten kunnen middels de, door Redkiwi ontwikkelde, Sample Service vijf verschillende producten proberen, waardoor Skins veruit het grootste en meest exclusieve niche merkenaanbod van Europa kan aanbieden. Daarnaast zijn de product detailpagina's zorgvuldig door Redkiwi en Skins bekeken en ontwikkeld waar de 'Swatches' een geweldige uitkomst van zijn.

  Bezoek de webshop
 • Radar groep
  Radar groep

  Samen met Radar heeft Redkiwi goed gekeken naar het merk en de online doelstellingen van Radar. Op basis van strategische sessies hebben we met het gehele projectteam een concept gecreëerd met daarin oplossingen en plannen voor de nieuwe site. Radar is zeker geen stoffige club en dat moest ook terugkomen in de uitstraling van de site. Het ontwerp is duidelijk en strak, maar bevat ook speelse elementen, zoals gebogen vormen en iconen.

  Bezoek website
 • Ploum Lodder Princen
  Ploum Lodder Princen

  Ploum Lodder Princen is een Rotterdams advocatenkantoor met zo’n 75 advocaten. De nieuwe site van Ploum is zo opgezet dat de diverse soorten content met elkaar gerelateerd kan worden; nieuws, specialisten, expertises en sectoren. Deze content is ook eenvoudig terug te vinden op overzichtspagina’s met uitgebreide zoekfunctionaliteiten.

  Bezoek website
 • ZHD Stevedores
  ZHD Stevedores

  ZHD is een familiebedrijf dat opslag en overslag doet. Het is een website geworden die helemaal bij ZHD past; stoer, industrieel en clean.

  Bezoek de website
 • ACT Commodities
  ACT Commodities

  ACT Commodities handelt in milieu commodities. Het is een echte mannenwereld en dat straalt deze website ook uit. Er zitten wat leuke speelse scroll effecten in deze website. Take a look! 🙂

  Bezoek de website

Bel Savana

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.