AustralianGolddirect.com

Bradford & Hamilton is één van Europa’s grootste distributeurs van high-end zonnebank- en zonnebrandcrèmes. Ze zijn exclusief distributeur van Australian Gold: hét wereldwijd bekende suncare merk. Via de webshop AustralianGolddirect.com kunnen zonnebankstudio’s, beauty- en wellnesscentra, retailers en distributeurs de Australian Gold producten bestellen. En dat verloopt gesmeerd dankzij de Magento 2 webshop die wij voor hen bouwden!

  • AustralianGolddirect

    Webshop, Magento 2, B2B, zonneproducten

  • Wat hebben we gedaan?

    Concept, design, front-end & back-end development, projectmanagement

De opdracht

De vorige, verouderde webshop van AustralianGolddirect.com was aan vervanging toe. Daarom hebben we de webshop op de schop genomen en hebben we een nieuwe gebouwd in Magento 2. De opdracht was om een meertalige B2B webshop te bouwen waarin klanten een profiel kunnen aanmaken en gemakkelijk orders kunnen plaatsen.

Magento 2 webshop

Dit is één van de eerste Magento 2 webshops die we bouwden. We kozen voor Magento 2, omdat dit wereldwijd het grootste E-commerce platform is die voorzien is van alle nieuwste technieken. Een ander voordeel van Magento is dat het een open source platform is, waarmee we een geheel op maat gemaakte webshop hebben gebouwd.

Internationale allure

AustralianGolddirect.com richt zich op de internationale markt. Het was dan ook belangrijk dat er een webshop kwam met internationale allure. Een meertalenfunctie is daarbij natuurlijk onmisbaar! De webshop is nu leesbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Pools. In de toekomst wordt de webshop ook nog uitbreid in meerdere talen.

Dit is één van de eerste Magento 2 webshops die we bouwden en we zijn heel tevreden met het eindresultaat!
Gijs Bitter (E-commerce consultant bij Redkiwi)

Gepersonaliseerde content

Zonnebankstudio’s, beauty- en wellnesscentra, (inter)nationale retailers, drogisterijen, apotheken, parfumerieën, luxe warenhuizen en internationale distributeurs kunnen een eigen account aanmaken op de website. Wanneer dit account goedgekeurd is, krijgen ze de optie om bestellingen te plaatsen in de webshop.

Ben je eenmaal ingelogd, dan wordt er gepersonaliseerde content getoond op basis van jouw klantprofiel. Zo worden de homepage banner, de teksten en de producten aangepast op basis van jouw profiel. Ook eventuele kortingen worden toegepast op het type afnemer.

Geïntegreerde rekenmodule

Voor Duitse webshops is het verplicht dat je de prijs per 100 ml vermeldt bij producten met een inhoudsmaat. Ook voor de Duitstalige webshop van AustralianGolddirect.com hebben we dit toegepast met behulp van een geïntegreerde rekenmodule. Deze rekenmodule geeft op basis van twee variabelen (prijs en inhoudsmaat) de prijs per 100 ml weer.

Deel deze case

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.