Australian Gold Direct

Bradford & Hamilton is één van Europa’s grootste distributeurs van high-end zonnebank- en zonnebrandcrèmes. Ze zijn exclusief distributeur van Australian Gold: hét wereldwijd bekende suncare merk. Via de webshop AustralianGolddirect.com kunnen zonnebankstudio’s, beauty- en wellnesscentra, retailers en distributeurs de Australian Gold producten bestellen. En dat verloopt gesmeerd dankzij de Magento 2 webshop die wij voor hen bouwden!

Lees verder

The sun is shining

De vraag

De oude website sloot niet meer aan bij het bedrijf. Een website waarmee we meer (potentiële) klanten kunnen bedienen!

De uitdaging

De uitdaging lag met name in het uittekenen van de doelgroepen door middel van persona's, het gehele proces en de customer journey die daarbij hoort.

Magento 2 webshop

Hét grootste e-commerce platform

Dit is één van de eerste Magento 2 webshops die we bouwden. We kozen voor Magento 2, omdat dit wereldwijd het grootste E-commerce platform is die voorzien is van alle nieuwste technieken. Een ander voordeel van Magento is dat het een open source platform is, waarmee we een geheel op maat gemaakte webshop hebben gebouwd.

Dit is één van de eerste Magento 2 webshops die we bouwden en we zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Gijs Bitter

E-commerce consultant

Internationale allure

AustralianGolddirect.com richt zich op de internationale markt. Het was dan ook belangrijk dat er een webshop kwam met internationale allure. Een meertalenfunctie is daarbij natuurlijk onmisbaar! De webshop is nu leesbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Pools. In de toekomst wordt de webshop ook nog uitbreid in meerdere talen.

Gepersonaliseerde content

Zonnebankstudio’s, beauty- en wellnesscentra, (inter)nationale retailers, drogisterijen, apotheken, parfumerieën, luxe warenhuizen en internationale distributeurs kunnen een eigen account aanmaken op de website. Wanneer dit account goedgekeurd is, krijgen ze de optie om bestellingen te plaatsen in de webshop.

Ben je eenmaal ingelogd, dan wordt er gepersonaliseerde content getoond op basis van jouw klantprofiel. Zo worden de homepage banner, de teksten en de producten aangepast op basis van jouw profiel. Ook eventuele kortingen worden toegepast op het type afnemer.

1 x 2 + 7 = 43

Geïntegreerde rekenmodule

Voor Duitse webshops is het verplicht dat je de prijs per 100 ml vermeldt bij producten met een inhoudsmaat. Ook voor de Duitstalige webshop van AustralianGolddirect.com hebben we dit toegepast met behulp van een geïntegreerde rekenmodule. Deze rekenmodule geeft op basis van twee variabelen (prijs en inhoudsmaat) de prijs per 100 ml weer.