Maximalisten van de interieurwereld met Bold Monkey.

Voor Zuiver B.V. is dit het eerste merk dat zij zelf ook aan consumenten aanbieden; van B2B naar D2C. Verwacht geen standaard meubels van Bold Monkey. De webshop, die van scratch door ons gebouwd moest worden, mocht dan ook alles behalve doorsnee worden. Daarnaast moest die schaalbaar zijn en met het merk kunnen meegroeien.

Custom made. Customized.

Een unieke custom made shop gemaakt op Magento 2 die anders durft te zijn. Onze developers hebben de layout en exceptionele vormgeving volledig zelf ontwikkeld. De output? Een webshop die zowel inspireert, informeert als aanzet tot conversie. E-commerce specialist Eveliene van Zanten licht toe: “Dit was voor ons het spannendste gedeelte. Snapt Redkiwi precies wat wij bedoelen met ‘het Bold Monkey gevoel’? Én kunnen ze dat ook overbrengen? Toen wij het design concept zagen, waren wij direct overtuigd: Yes, zij snappen het, dit is wat wij bedoelen!”

Eigenzinnig design dat past bij het - “stay bold, not beige” - gevoel

De productpagina's zijn zo ontworpen dat ze meer aanvoelen als een uitgelichte landingspagina voor een product. Uiteraard zonder de call-to-action uit het oog te verliezen, want die blijft namelijk altijd in beeld. De homepage is levendig, de detailpagina daarentegen een stuk rustiger.  Een pixel perfecte webshop kwam tot leven!

De Schaalbaarheid van Magento

Doordat de webshop op Magento 2 is gebouwd, is hij helemaal klaar voor de groei van Bold Monkey. De elementen zijn herbruikbaar gemaakt, waardoor Bold Monkey zelf makkelijk contentblokken kan toevoegen. Behind the scenes is er een koppeling die de voorraden bijwerkt. Aan de hand van de pre-order module, kan de grote fan de meest ultieme collector items reserveren. Voor je het weet is je kans op een unieke gouden kraanvogel lamp gevlogen. Is het product eenmaal binnen, dan kunnen consumenten een QR-code op de verpakking scannen die doorlinkt naar de handleiding.

Een shop die met het merk
meegroeit

Het resultaat

De eerste orders kwamen snel na livegang binnen. Mensen keken naar de nieuwe collectie van het nieuwe interieurmerk uit en er was grote belangstelling in de media en bij influencers. Daarnaast is de webshop ook nog bekroond met een AVA Digital Award in de categorie creative web designs en een Indigo Design Award. Worden we blij van.

"

Wij kozen voor Redkiwi, omdat het qua gevoel goed zat en zij goed begrepen wat er nodig is voor de groei die Bold Monkey doormaakt”, aldus Eveliene van Zanten – e-commerce specialist. “Daarnaast sloot het verhaal van Redkiwi goed aan bij ons budget, de krappe deadline en werken ze met Magento, onze vereiste voor de bouw van de shop.

Profielfoto Eveliene Bold Monkey
Eveliene van Zanten

E-Commerce Specialist - Bold Monkey

Volgende case

Provalliance

Samen ontwikkelden wij 4 nieuwe brand websites op één design systeem.