Corporate website

Corporate website voor Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster (lees: Boskalis 😉 ) is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening. Met een stevige AEX notering geen kleine jongen. Ze vroegen Redkiwi om hun strategie te vertalen naar een nieuwe website. En zo geschiedde.

  • Boskalis

    Corporate website, TYPO3

  • Wat hebben we gedaan?

    Strategie, Concept, Design, Development, Hosting & Support

De opdracht

De strategie van Boskalis is om de horizon te verbreden. Deze nieuwe horizon was inspiratie voor ons team om een concept & design te ontwikkelen dat aansluit bij deze brede blik op de toekomst. Grote foto’s, sterk font, video en een ruime opzet kenmerken het ontwerp.

Inzicht in wereldwijde projecten

Een deel van de opdracht was om de diversiteit van de Boskalis projecten kenbaar te maken. Dit hebben we gedaan middels een fraai vormgegeven Google Maps implementatie. Op deze kaarten zie je de verschillende projecten weergegeven en middels filters kan men eenvoudig projecten bekijken die de bezoeker interessant vindt.

Er moest af en toe flink gebaggerd worden om de doorgang tussen de wensen en technische mogelijkheden te verdiepen en verbreden.
Catherina Bostantzis - Projectmanager Redkiwi
Catherina Bostantzis
Een intensieve samenwerking tussen het Redkiwi en Boskalis team, waarbij er af en toe flink gebaggerd moest worden om de doorgang tussen de wensen en technische mogelijkheden te verdiepen en verbreden. Een resultaat waar we allemaal heel erg trots op zijn! Catherina Bostantzis - Projectmanager

Desktop, tablet, mobiel, toekomst.

Ontworpen vanuit een mobile first gedachte om nu én in de toekomst de best mogelijke content te bieden.

Social media

Deel deze case

Ook zo'n site?

Erik is je man!

Erik Mikx Online Advies

Stuur Erik een bericht

Of bel met ons kantoor
010 - 281 96 33