Continental Bakeries

Hoe een goede website de identiteit van een bedrijf kan versterken, laat Continental Bakeries zien. Naar aanleiding van de nieuwe huisstijl ontwikkelden we samen met hen een krachtige online strategie. Een strategie die past bij het motto: Creating affordable daily moments of goodness and delight!

Lees verder

Creating affordable daily moments

De vraag

De oude website sloot niet meer aan bij het bedrijf. Een website waarmee we meer (potentiële) klanten kunnen bedienen!

De uitdaging

De uitdaging lag met name in het uittekenen van de doelgroepen door middel van persona's, het gehele proces en de customer journey die daarbij hoort.

Europese bakkerijgroep

Continental Bakeries

Continental Bakeries is een Europese bakkerijgroep gespecialiseerd in de productie van koekjes, broodvervangers en toast. Ze richten zich op private label producten en op een aantal prachtige eigen merken, zoals Haust, Gille, Bussink en Brinky. Continental Bakeries is in de groei en die groei wil ze natuurlijk graag doorzetten.

De website als tool

De marketingstrategie en de nieuwe huisstijl van Continental Bakeries zijn erop gericht om de identiteit van het bedrijf te versterken. Voor de online strategie betekent dit: NOG meer zichtbaarheid online. De nieuwe website is dan ook veel meer geworden dan een online overzicht van het assortiment. De site is echt een instrument om doelgroepen te informeren en te overtuigen.

Piece of koekie?

Webdesign met een verhaal

Mooi zulke idealen, maar hoe vertaal je die nu naar een website? Een piece of koekie voor Redkiwi vormgever Aniek. De site is helder en sfeervol geworden. Uit het compacte menu blijkt meteen dat het gaat om momenten. Ook de beelden vertellen het verhaal van Continental Bakeries. Ze geven meteen het goede gevoel en ze laten zien waar het Continental Bakeries om gaat: kwaliteit, duurzaam geproduceerde producten en natuurlijk: mooie momenten, met elkaar.

De site is echt een instrument om doelgroepen te informeren en te overtuigen.

Redkiwi

Full service digital agency

Custom made in WordPress

Om de site precies zo te bouwen als Continental Bakeries voor ogen had, hebben we hem custom gebouwd in WordPress. De site is makkelijk zelf te beheren.

Social media en

een Intranet

Toen de website eenmaal klaar was, hebben we voor Continental Bakeries ook het intranet aangepakt. En we hebben de social media kanalen netjes ingericht. Klaar voor gebruik!